kisképernyő vs nagyvászon

Alpári meztelenkedéssel nyitott a Való Világ

2016. augusztus 29. - Chat Géza

 

Eljött az idő, hogy idézzük az ősrégi Irigy Hónaljmirigy paródiát: Ez itt a Big Bráner. És ezzel nem is állunk olyan messze a valóságtól. Az adást a megboldogult VV4-ből menesztett, aztán meg az Éjjel-Nappal Budapestben és végül a Farmban is kipróbált Anikó vezeti. Minden fonémát túlartikulálva és agyongesztikulálva mondja, hogy láss csodát: a lakók csaptak egy kis bulikát. Mintha ez olyan spontán lett volna. Pedig már a beköltözésnél is mondta Bence, hogy lesz egy kis meglepetés, befűtik estére a szeszkazánt. Mindegy. Az előző szériákban ilyenkor hatalmas veretés ment, erre itt csak Vivi itta le magát hugyrészegre, de annyira, hogy amíg ő az asztalon kerázott és tekerte a lapos seggét, addig a többiek érte remegtek, hogy nehogy az első éjszaka úgy összetörje magát a lány, hogy be kell vinni a kórházba. A fergeteges arconpörgés ott tetőzött, hogy Vivi - nyomtatott bulvár sajtós szófordulattal élve - ledobta a textilt, aztán csobbant egyet a medencébe. A meztelen nő láttán az összes dísszbika fasza visszahúzódott a csigaházba és tisztes távolságból nézték Vivi pőre testét, ami egyre csak közeledett és közeledet, hogy lelejmolja a kint bagózó társaságot egy kortyocska itókával. Végül sikerült lefektetni, de ez több embert igénylő mutatvány volt. Nem volt se kefe, se semmi, mert egyik palinak sem improvizált, hogy egy nő így tárogatózik nekik.

kepernyofoto_2016-08-28_22_59_45.png

Mindeközben Somát kipécézték maguknak a csajok, aki így több oltást kapott, mint az általános inskolások influenza járvány idején. Soma nem adta fel, bevetette minden PUA Akadémiás tudását és megkezdte a modellkedésből élő, tipikus tucatlány Zsófi becsérkészését. Arany János már maga előtt láthatta ezt a jelenetet, amikor megírta a Walesi bárdokban, hogy "...még nézni is tereh." Az izmos nyomulás után Soma felvázolta Zsófi levadászásának következő stációját.

Nem jön majd be neki, ha én lekakálom. Akkor majd ő fog jönni, és a harmadik vagy a negyedik napon megtörténik az első mézes-mázas csók.

In medias res Vivi kimászott az ágyból és megjelent a többiek színe előtt. Természetesen egy szál vaginában. Visszatuszkolták a rémet a barlangba és Dr. Soma megvizsgálta a pácienst és felállította a diagnózist.

Szerintem te eleget ittál, nem?

Valahol itt halt meg a teraszon beszélgetős fergeteg party, úgyhogy el is húztak lefeküdni a lakók. Lóri meg Dávid elmentek tusolni, mire Mici is benézett.

Szerintem bejött lecsekkolni, hogy ki mivel van felszerelve.

Mondta a riportban Dávid. Tényleg, Sherlock? Erre abból jöttél rá, hogy ottmaradt mozizni és még adagolta is neked meg Lórinak a szappant? Mire mindenki betakarodott a hálóba, Soma felpattant és elkezdett fekvőzni, mert

Muszály nyomnom edzést, hogy álmomban is fölszedjem a jó csajokat.

Hatalmas figura. Lámpaoltás is megvolt, amit Tivy a saját dumájának honosításával nyugtázott.

Szökött a villany.

Enny volt ez a  bolond éjszaka. Mi az, hogy az adásba került felvételek szerint több Sió gyümölcslé fogyott, mint szesz? Egyedül Vivi ivott úgy, mint Alekosz Anno, aki minden adandó alkalommal rápusztult a villa bárszekrényére. Fura egy világot élünk. Azt meg zárójelben jegyzem meg, hogy 2016-ban még mindig csak SD minőségben nyekereg az RTL Most.

Kérjük támogassa adója 1 lájkjával az oldal működését!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr8411658562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása