Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kisképernyő vs nagyvászon

A Barátok közt legjobb női

2015. július 04. - the watchman

A közel 17 éve futó sorozat rendületlenül tartja pozícióját. A ki tudja hányezer hányzázvalahányadik részzre is meg tud újulni. Na persze a forgatókönyvírók nem az itteni munkájuk miatt fognak a mennybe menni, de lássuk be, Berényi Mikit és Barta Zsoltot ilyen sokszor és ilyen változatosan akcióba hozni elég szép teljesítmény. Mindezt még a biznisz, a pénz, a sárm és nem utolsó sorban a szerelem is megfűszerezi. Az olyan 100%-ig maszkulin férfiak mellé, mint az őshomofób Hoffer Józsi is volt, olyan fullos nők kellene, akikre a tévé előtt punnyadó pocakos hapsiknak és perverz tinédzsereknek is kicsit feláll.

BEZZEG RÉGEN...

Konta Barbara, a Hoffer lány, Berényi Ákos nagy szerelme.

 

Juga Veronika, Berényi Kata, András lánya, a Hoffer lány országos barátnéja.

Erélyi Tímea, ismertebb nevén: Tilda 1.0, Magdi anyus életének megkeserítője.

Szabó Erika, azaz Tilda 2.0, egy szemtengelyferdüléssel és egy kosár mérettel többen. 

Balogh Edina, Kingácska, Géza, Barta és még sokak mások barátnője, mindemellett országos pincérnő volt a Rózsában. úgy szervírozta a forróra gőzölt capucinót, mint senki.balogh1.jpg

VAN, VOLT, LESZ.

Kiss Ramóna, valamilyen Zsófi, nagyjából mindenki nőjeként bemutatkozott már a Rózsa 20 méteres vonzzáskörzetében

Igen, a lista nem teljes, mert hiányzik Ulmann Móni is, a kisstílű építési válallkozó Berényi Miki első nője, aki még a Playboynak is levetkőzött a 2000-es évek küszöbén. Aztán Az öreg Teddy lányáról, Farkasházi Rékáról sincs egy használható kép se, pedig ő is domborított Deutsch Anitával együtt abban a bizonyos újságban. Magdi anyusról meg direkt nem kerestem, bár tény, hogy a maga évjáratában és súlycsoportjában világklasszis egy nyestnek minősül, de a gusztus nem engedte, hogy képet tegyek ki róla. Kommentben persze jöhetnek a kimaradt lányok. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr347594404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása