kisképernyő vs nagyvászon

Bebaszott a jóvilág: jön a The Punisher!!!

2016. április 30. - Chat Géza

Az év berendelése, bejelentése, de persze a legalapvetőbb húzása is egyben, mert

hatalmas kifelé pattanó kapufa és még annál is nagyobb amatőrség lett volna nem megcsinálni a Daredevilben megismert antihős külön sorozatát.

 Lehet egekbe magasztalni a Ben Affleck után gatyába rázott Fenegyereket, de szerintem még így is lepkefing, mint szuperhősös sorozat. Korábban már volt róla szó, hogy mitől lett a Daredevil és a Jessica Jones is egy olyan hülyegyerek, akit egyszerre lehet szeretni és gyepálni is egyszerre, merthogy ja, tényleg jobb, mint eddig bármi más ilyen témában született tévés cucc (Lois és Clark, régi és új Flash, Arrow, Agents of SHIELD), közben meg tele van olyan felesleges időhúzásokkal, amik egy filmben elmennek, de egy sorozatban egyből lejön, hogy a játékidő kitöltésére szolgál, így a néző meg tudja, hogy át van baszva a palánkon.

A Daredevil második évadában azok a részek voltak a legjobbak, amikben a The Punisher szerepelt. A Megtorló nem szarozott. Nem azért mert egy agyatlan gyilkológép, hanem azért, mert már egy kiforrott karaktert láthattunk. Ez a legnagyobb erénye. Amíg ő céltudatosan teszi a dolgát, addig Matt Murdock élete nagy részét az teszi ki, hogy moralizál, hadakozik másokkal és magával egyaránt. Márpedig egy szuperhősnek magabiztosnak kell lennie.  Oké, Batman is kiégett egyszer, de nem vekengett ennyire, mint Daredevil vagy Jessica Jones.

Szóval jön a tökös antiszuperhős Megtorló, és mivel a Daredevil 3. évadát még be se jelentették, ezért bízhatunk benne, hogy ez előbb jön, mint amaz.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr888675938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása