Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kisképernyő vs nagyvászon

A legdögösebb csajok A SHIELD ügynökeiből

2015. október 05. - the watchman

A tévére vitt sorozat hozza a tőle elvárt, kissé hétköznapibb, de vidám hangulatú, igazi országos csatornákon leadható szuperhősösdit, amibe azért pakoltak egy kis eyecandy-t is, hogy az egyszerűbb lelkeknek legyen min legeltetni a szemüket. Összeszedtük a sorozat legdögösebb nőit, amikor éppen nem munkaruhában ügyködnek valamin.

Chloe Bennet

Talán a Nashville-ből is ismerős lehet A SHIELD ügynökeinek dögös barnája, de tény, hogy még csak most kezd befutni a csajszika. Tinédzserként Pekingben próbálkozott énekesnőként hírnévre szert tenni. Ki is adott egy lemezt, aminek a címe "Uh, oh" - biztos fasza - majd Los Angelesbe költözött, ahol elkezdett dolgozni a Nick Teen csatornán futó The Nightlife című műsoron. Aztán jött a Nasville meg A SHIELD ügynökei, ugye, amiben minden geek álmát megtestesítő szexi csajként hackkel.

 Adrienne Palicki

A SHIELD ügynökeinek Mockingbirdje feltűnt már a Smallville-ben, a Helyszínelőkben, az Odaátban és a Friday Night Lights - Tiszta szívvel fociban is, hogy a G.I. Joe: Megtorlást vagy a John Wicket ne is említsük. A jó kiállású színésznő kegyetlenül elgyepálja a gonosztevőket, így a változatosság jegyében most inkább félpucér képeket mutatunk róla.

Elizabeth Henstridge

A szexi lány a laborból. Ezt a szerepkört adja a sorozatban.Eddig nagyon nem is lehetett említésre méltó filmben vagy sorozatban látni, mert 2010-ben tűnt fel először, így a kisebb, sőt a nano szerepek után A SHIELD ügynökei jelenti számára az áttörést.

maxresdefault.jpg

Aki ezeket csajokat akció közben is meg akarja nézni, az keresse a Viasaton a legújabb A SHIELD ügynökei epizódokat, mert jók.

Még több jóság a Watchmen Facebookon. Egy lájk többet ér ezer szónál.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr847891598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása