kisképernyő vs nagyvászon

Joe Exotic, a Tigriskirály visszatér!

2020. július 17. - the watchman

838ab7ff66feb460ac6e5dfb0cfcfb4990-joe-exotic_2x_rsocial_w600.jpg

Ebből is látszik, hogy mekkora ereje van a Netflixnek. Tényleg királyt csinált egy tigrisekhez már-már perverz módon vonzódó és ragaszkodó, totál őrült csávóból. Joe Exotic minimum érdekes, de leginkább Christopher Nolan filmjeit megidéző mindfuckokban szügyi gázoló története annyira megfogta az embereket, hogy nem tudnak tőle szabadulni. Több mint 4 hónapja véget ért a sorozat, de most megint lesz egy műsor, ami a Tigriskirályról szól.

Július 25-én jön a Surviving Joe Exotic az Animal Planetre!

 

A dokumentumfilm-sorozat hivatalos leírásából sem derül ki túl sok minden. Mármint bármi konkrétum azon túl, hogy még mélyebb betekintést nyerhetünk az egykor még Tigriskirály által vezetett The Greater Wynnewood Exotic Animal Park mindennapjaiba. Feltűnnek majd benne régi ismerős arcok is, például a fél kezét elvesztett gondozó is. A fő fókusz mégis az állatokon lesz, hogy azoknak milyen szenvedésben volt részük, és mennyire jobb lett az életük, amikor új otthon találtak nekik. De persze az Animal Planet sem tud elmenni a nézettséget hozó mágnes mellett csak úgy, szóval lesz 2018-ban felvett Joe Exotic-interjú is a sorozatban.

Az, hogy egy újabb bőrt húznak le erről a sztoriról, most - elvileg - egy jó célt szolgál, hogy ismét felhívja a figyelmet arra, hogy mennyi vadmacska él olyan befolyása alatt, mint Joe Exotic. Legalábbis ezen a véleményen vannak a Tiger King készítői, akik annak is örülnek, hogy Nicolas Cage főszereplésével is készül valami sorozat Exoticról, Kate McCinnon humorista-színésznő főszereplésével pedig egy Carol Baskinről szóló limitált sorozat. Sőt! Az ID nevű tévécsatorna bejelentett egy olya dokumentumfilm-sorozatot, ami Carol Baskin volt férjének rejtélyes eltűnéséről szól - ami a pletykák szerint nem eltűnés, hanem gyilkosság, ráadásul olyan, amihez még a tigriseknek is köze van olyan szinten, hogy ezekkel az állatokkal etették meg a férfi holttestének maradványait.

(Slashfilm.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr9116010006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása