kisképernyő vs nagyvászon

Mi van a House of Cards 5. évadával?

2017. január 16. - Chat Géza

Szokás szerint februárben kellene felpakolnia a Netflixnek az új évad összes részét. Erről már minimum ki kellett volna tolni egy sejtelmes teasert, aztán meg egy rendes trailert, erre nincs itt semmi, csak lófasz és esti fény.

hocs4_1.jpg

Erről szó sincs, de valamiért a legnagyobb titokban zajlik/zajlott az 5. évad előkészülete, aztán meg a forgatása is. Sehol egy böcsületes leírás, hogy merre halad a történet, kik lesznek majd benne, ilyenek. Csak ilyen-olyan hírportálok tudtak meg ezt-azt. Például azt, hogy

  • az idei évad minden eddigénél jobban fog reflektálni az aktuálpolitikai eseményekre. Tehát lesz látens Trumpozás, az fix. Sőt, lehet, hogy nem is lesz ez annyira látens, mivel állítólag lesz egy új karakter, akire egy az egyben rá lehet majd húzni Trump minden ismertetőjegyét. (Akkor vagy Frank lesz Hillary Clinton, vagy Claire!!!)

Vannak itt még olyanok, hogy Claire és az író faszi közötti afférnak annyi lesz, aztán amit még az alkotók is megszellőztettek, hogy ez az etap Frank és Claire nagy reunionjáról fog szólni.

Persze se lesifotók, direkt kiszivárogtatott behind the scenes képek, a szereplők által adott interjúk, de még kisebb elszólások hiánya miatt semmit sem lehet biztosra venni semmit az 5. évaddal kapcsolatban. Azt sem, hogy lehet, hogy Trump beiktatásának napján, január 20-án lesz a premier.

house-of-cards.jpg

Ezzel szemben az IMDb azt mondja, hogy február 24-én lesz a premier, ami akár be is jöhet, mivel elég messze van ahhoz, hogy megkezdődjön a felszopó szakasz, jöjjenek a teaserek, a trailerek, a jelenetfotók, a plakátok, plusz az állítólagos premier napja péntekre esik, ami abból a szempontból biztosan stimmel, de legalábbis jó tipp, hogy péntek, és a Netflix péntekre időzíti az ilyeneket. Akárhogy is lesz, meglássuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr8012129943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása