kisképernyő vs nagyvászon

Atya-gatya! Scherer Péter ma lesmárol egy nőt, az fix!!!

2015. október 12. - the watchman

keszhelyzet_scherer.jpg

Scherer Péter, aki leginkább Pepeként lehet ismerős Mucsi "Kapa" Zoltán mellől, most a Comedy Central új műsorában fog parádézni. Ez az a műsor, amelyben profi, színpadot már látott hírességeket egy számukra ismeretlen helyzetbe löknek, ahol az avatott színészek által felvázolt szitut kell továbbgörgetniük. Ez így rém bonyolultan hangzik, pedig csak arról szól, hogy egy kész darabban impróznak a sztárok. Na, Scherer Péter úgy vágja ki magát a ráerőszakolt szerepkörből, hogy lesmárol mindenkit, akit csak tud. Ahogy mondani szokás: ez jó mulatság, férfi munka.

 

„Egy színész számára olyan ez, mintha adrenalin és endorfin keveredne a vérében, egy kis energiaitallal felöntve” – mondta Scherer Péter, miután megtapasztalta, hogy milyen érzés, amikor Készhelyzetbe hozzák az embert. A Comedy Central saját gyártású műsorában a meghívott neves vendégeknek egy számukra teljesen váratlan, idegen helyzetben kell helytállniuk: kizárólag rajtuk múlik, hogy miként másznak ki a slamasztikából. A szituációkat az improvizációs szakértők, a Grund Színház színészei segítségével állítják fel. Az első adásban Scherer Péter nem pepecselt sokat: úgy vágta ki magát a vészhelyzetből, hogy kapásból végigcsókolta a színpadon fellelhető összes hölgyet.

Természetesen tartottam a dologtól, egy ilyen színészek elleni merényletre nagyon fel kell készülni, hiszen az embernek csak néhány perce van arra, hogy alakítsa a történetet. Amikor először az öltözékemre pillantottam, nem tudhattam, hogy mi vár rám, még arra is gondoltam, talán a marslakók raboltak el, hogy utódjaimmal benépesítsem a bolygójukat. Aztán előkerült a vodkásüveg és sejtettem, hogy valami másról lesz szó” – magyarázta Scherer Péter.

keszhelyzet_hajos_es_scherer3.jpg

Elég erős helyzetet találtak ki nekem a dramaturgok, mondhatni vastag tollal írták ezt a jelenetet. Ha ilyen labdát dobnak fel, akkor azt illik nemcsak lecsapni, hanem vissza is dobni. Ha az embert elviszi a jelenet, akkor cselekszik, engem pedig eléggé elkapott a gépszíj” – nevette el magát a színművész, akit több kolléganőjének ajkára is csókot nyomott mielőtt Hajós András megcsengette csengettyűjét és véget vetett a Készhelyzet első jelenetének.

Ha kíváncsi arra, hogy milyen helyzetbe keveredett Scherer Péter a Készhelyzet első adásában és milyen út vezetett a végkifejletig, akkor kapcsoljon ma 21:30-kor a Comedy Central műsorára!  

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr97962332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása