kisképernyő vs nagyvászon

A The Witcher már meg is kapta a második évados berendelését

2019. november 13. - the watchman

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Destiny cannot be denied.

The Witcher (@witchernetflix) által megosztott bejegyzés,

Ilyenre még nem nagyon volt példa a tévézés történelme során. A streaming szolgáltatókéban meg pláne nem. A The Witcher úgy kapta meg a második évadra a berendelést, hogy még egy centi nem ment le belőle a Netflixen, sőt, még vörös szőnyeges díszbemutató se volt. A cég nagyon bízhat a sorozatban, hogy tényleg ez lesz a Trónok harca utódja  - szakmailag és nézettségileg is. Azért több mint valószínű, hogy azért nem a vak szerencse hozta így, hogy lesz második évad. Gondolom több tesztvetítés is volt különböző kontrolcsoportoknak, amiken olyan visszajelzések születtek, aztán a matek is úgy jött ki, hogy abszolút megéri a könyvek alapján lett sikeres videójátékból lett sorozatba még nagyjából 8 résznyire való szakajtónyi pénzt pumpálni.

Az Apple is ugyanezt csinálta, ők is úgy rendeltek be saját gyártású sorozatokat, hogy egyből két évadot kértek, de az ő esetük azért más, mert a piac új szereplőiként kénytelenek kiépíteni a saját kis világukat, a meglévő neveket, brandeket huzamosabb ideig a nézők elé tolni, hogy össze tudják kötni a két terméket, a sorozatot és a szolgáltatást.

Hiánypótló űrwesternt csinált a Disney

2019. november 13. - the watchman

ke_pernyo_foto_2019-11-13_10_22_50.png

Azt kell mondanom, hogy teljesen jogos az a totálisan elfogult tömeghisztéria, amit a sorozat már az előzetesekkel elért a Star Wars-rajongók körében. Én akkor nem dobtam hátast egyből nekifutásból. Az első rész megnézésekor viszont be kellett látnom, hogy Csillagok háborúja ide vagy oda, botrányos Baljós árnyak, Klónok támadása, Sith-ek bosszúja, illetve a vitatottan jó, de azért becsületes koppintásként is elkönyvelt Az ébredő Erő után, ez a leágazó sztori eddig teljesen hibátlan. Már csak azért is nehéz elvitatni az érdemeit, mivel a Star Wars univerzum nélkül is megállja a helyét.

Tényleg egy spagettiwesternbe oltott űrorgia, de pont ez hiányzott a Firefly befejezése óta.

Tovább
süti beállítások módosítása