kisképernyő vs nagyvászon

Ki halhatott meg a The Walking Dead évadzárójában?

2016. április 05. - the watchman

Ez a kérdés foglalkoztat mindenkit, szóval essünk is neki a nagy találgatásnak. Elsőként azt nézzük meg, hogy a kiszámoló szerint ki kerül a baseball ütő rosszabbik felére.

kepernyofoto_2016-04-05_20_16_22_masolata_2.png

Rickék csapata így sorakozik fel: Glenn, Rosita, Daryl, Michonne, Abraham, Maggie, Rick, Sasha, Aaron, Carl és Eugene. Negan Ricknél kezdi meg a kiszámolót és Maggie irányába halad. Az Eeny, meeny, miny, Moe című mondóka ezen változata így néz ki.

Enny (Rick), meeny (Maggie), miny (Abraham), moe (Michonne)

Catch, a tiger, by his toe.

If, He hollers, let him go.

My Mother, told me, to pick, the very, best, one,

and you, are, it.

Ez 19 részre van tagolva. Ha abból indulunk ki, hogy amúgy Negan a kiszámolósdit becsülettel csinálta, és elhisszük, hogy a rendező direkt össze-vissza vágatta be különböző embereknél a basball ütőt, ahogy az IT kimondása előtt is mindenki arcát megmutatták, holott az lehetetlen lenne ugye, mivel a egy valakinél kell megállnia a kiszámolósnak, akkor két lehetőség marad.

kepernyofoto_2016-04-05_20_16_22.png

Ha Glennhez érve Negan nem Eugene-nel folytatja, hanem visszafele indul, akkor Aaronnál áll meg a kiszámolós. Ha rendesen körbe megy, akkor viszont Eugene szopta meg, de mint a torkos borz.

kepernyofoto_2016-04-05_20_16_22_masolat.png

A képregény szerint Glennek kell meghalnia, ami jelen felállás szerint csak akkor jöhet ki, ha nem 19, hanem 18 részve van tagolva a mondóka. Ha így van, akkor az király, hisz a sorozat meg mer lépni egy merész húzást. Ha nem, és Eugene vagy Aaron hal meg, akkor pár rajongó fix, hogy kitér a hitéből, és többet nem kapcsol a TWD-re. 

Carl megölése is nagyon fasza lenne, de nem indokolt. Daryl viszont könnyen kiírható lenne jelen pillanatban. Egy kicsit ellaposodott a karaktere az utóbii időszakban. MEgvan, elmotyog magában, de semmi különös. Képernyőn se nagyon látni. Plusz lesz is egy saját motoros műsora az AMC-n, szóval ő majd ott fog faszagányoskodni, itt meg bepipulhatnak a többiek, mert azért Daryl elvesztése rendesen megrázna mindenkit, Ricket, Michonnet, Carolt, de még Aaront is.

Októberben minden kiderül, de azért mindenki bassza meg magát! Mi volt ez a befejezés?

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr238567706

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: The Walking Dead, a 6. évad 2016.04.06. 11:34:45

Az elmúlt két nap után nagyon nehéz lenne újabb rosszat írni a The Walking Dead hatodik éváról, én ezzel meg sem próbálkozom. Nagyjából már leírták előttem, hogy milyen lassú, változó minőségű volt ez az évad, amit sikerült azzal megfejelni, hogy telje…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása