kisképernyő vs nagyvászon

Aranyeső a Discovery Channelen

2016. január 14. - the watchman

VÉGRE!!!

A Discovery Channel műsorán januárban az aranyé és Alaszkáé lesz a főszerep. Todd Hoffmann ismét nagyszabású célokat tűz ki az Aranyláz Alaszkában csapata elé, Az Alaszkai vadon gyermekei harmadik évadában a Brown család újabb viszontagságait ismerhetjük meg, az Aranyláz a Bering-tengeren ötödik évadának szereplői az egyre rövidülő téli bányász-időszak nehézségeivel szembesülnek.

Az arany témájához kötődő műsorok világszerte és Magyarországon is nagy sikerrel szerepelnek a Discovery Channel műsorán, és az arany és Alaszka gyakran összefonódnak a csatornán sorozataiban. Nem marad el ez az új évben sem: januárban több műsorban is a világ legkeresettebb nemesfémje és az egyik legzordabb éghajlatú területe kerül a középpontba. A hideg idő ellenére nem állhat le a munka, a szereplők élete állandó küzdelem az elemekkel, a műszaki hibákkal és személyes konfliktusokkal – a nehézségek pedig gyakran feszültséghez, családi rivalizáláshoz vagy akár katasztrófákhoz vezetnek.

Január 14-én dupla részes szezonnyitóval indul az Aranyláz Alaszkában hatodik évada a Discovery Channel műsorán. Todd Hoffmann ígéretes, aranyban gazdag földet talált, de a főnök által kitűzött célok elbizonytalanítják még a tapasztalt legénységet is. Ez az első alkalom, hogy három Hoffmann-generáció szerepel a sorozatban, ahogy a 16 éves Hunter is követi a családi hagyományokat. Az egyetlen dolog, ami Todd útjában állhat, a saját egója. Vajon sikerül e sakkban tartania a fiatal rivális Parker Schnabelt, vagy a szezon végére Hoffmann legénysége újra a padlóra kerül?  Parkernek az előző szezon nagyon jól sikerült, rengeteg aranyat bányászott, de ennek olyan ára volt, hogy az is kérdésessé vált, vajon csapata csatlakozik-e hozzá újra. Tony Beets, a „Viking” pedig egy 75 éves aranykotró gépet próbál üzembe helyezni, amelyet már harminc éve nem használtak.

Január 21-én este, az Aranyláz Alaszkában epizódjai után Az alaszkai vadon gyermekei harmadik évada következik. Újra találkozhatunk a Brown családdal – Billyvel, a feleségével, Amival, öt fiukkal és két lányukkal. Az előző évadban család végre letelepedett, felépítették és a nomád körülményekhez képest otthonossá varázsolták álmaik házát az alaszkai Chichagof szigetén. A beindított szállítmányozó üzlet is egyre sikeresebb. Lakhellyel és jövedelemmel a birtokukban itt az idő a Brown család részére, hogy a önellátó élet jövőjébe tekintsenek. Billy felismeri, hogy „Browntown” gyarapodásához több felelősséget kell gyermekeire bíznia a házkörüli munkálatokban és az állattartásban egyaránt.

Január 25-től az aranyévad másik népszerű sorozata, az Aranyláz a Bering-tengeren ötödik évada ismét képernyőre kerül. Az alaszkai Noméban télen egyre nagyobb az aranybányászokra nehezedő nyomás. Az elmúlt év káoszát követően új szabályozás lép életbe, amelynek következtében a bányász-időszak lényegesen lerövidült: egy hónap alatt kell profitot termelniük. Vajon milyen messzire tudnak menni a bányászok, mielőtt újabb katasztrófa éri őket?

A 27 éves Emily merész döntése, hogy létrehozza az első, csak nőkből álló aranybányász csapatot. Emellett újra egy párt alkotnak a nagy riválissal, Zeke Tenhoff-fal. Az éved nagy visszatérője Vernon Adkinson, aki a bányászat alatt egy kisebb vagyont elveszít, emellett pedig tanúi lehetünk a Kelly fiúk harcának, akik a Paddy Wagon kotrógép bevezetésén vitáznak Kris Kellyvel.

  • ARANYLÁZ ALASZKÁBAN – HATODIK ÉVAD - 2016. JANUÁR 14-ÉN 21:00 ÓRÁTÓL
  • AZ ALASZKAI VADON GYERMEKEI – HARMADIK ÉVAD - 2016. JANUÁR 21-ÉN 22:00 ÓRÁTÓL
  • ARANYLÁZ A BERING-TENGEREN – ÖTÖDIK ÉVAD - 2016 JANUÁR 25-ÉN 11:00 ÓRÁTÓL

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr238271924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása