kisképernyő vs nagyvászon

A hátrahagyottak második évada talán nem is lesz annyira nyomasztó...

2015. október 04. - the watchman

Az új főcím ezt akarja elhitetni velünk. Az új helyszín, Texas miatt indokolt a country zene és vidám dallam, de ha a szöveget és a képeket is figyeljük, akkor azért azokban keményen ott van az eltűnt emberek hagyta űr.

A második évad első része már hétfő hajnalban megnézhető az HBO-n, aztán meg tök ingyen az HBO GO-n is. Itt is lesz róla velős kritika.

Még több jóság a Watchmen Facebookon. Life is Like.

Akar a Roxfortban zabálni? Itt a lehetőség.

2015. október 03. - the watchman

harry-potter-and-the-prisoner-of-azkaban-263.png

A Warner most először - és azt mondja, hogy utoljára is - megnyitja kapuit és beengedi a muglikat a Harry Potter filmek egyik díszletébe, mégpedig a pompásan megépített Roxfort csarnokába, ahol most el lehet költeni egy jó kis kétfogásos menüt. December 3-án lehet menni. Arra tessék fapados jegyeket nézni Londonba, ha ugyanott akarja burkolni a sült pulykát, mint Harry vagy Draco. Úgy tessék elképzelni a nagy eseményt, mint a Bölcsek kövében, lebegő gyertyákkal, vajsörrel és minden egyéb nyalánksággal.

ITT lehet beszerezni a jegyeket.

Még több jóság a Watchmen Facebook oldalán. Országomat egy lájkért!

Az asszony helye a konyhában van, de nem a Vikingekben

2015. október 02. - the watchman

winnick1.jpg

A Lagerthát alakító Katheryn Winnick a fagyott kutya szarnál is keményebb, sárból és mocsokból van a sminkje, és amint ezt felszórják az arcára már kész is trú vikingként viselkedni. Most minden kiderült a Vikingek harmadik évadáról, hogy hogy látja a szereplőket, a konfliktusokat a színésznő, de az is kiderül, hogy melyik a kedvenc jelenete, de Ragnar és közte lévő viszonyról is mesél. INTERJÚ!

Mi várható a harmadik évadban?

Ez az évad még az előzőnél is sokkal nagyobb lesz. De minden tekintetben. Megtámadjuk Párizst, új karakterek és helyszínek tűnnek fel, stb. A feltűnő karakterek sokszínűségéről nem is beszélve. Lesz miért nézni ezt az évadot is, az fix.

Tovább

Ragnar felmarkol némi lóvét és elmegy jobbágykodni

2015. szeptember 29. - the watchman

tumblr_static_tumblr_static_25upqpaw4f34csk0s4gs84w08_640.png

Az X dolog, amit nem tudtál rovat reprezentálja a Vikingek főhősét és titkos kis életét. Travis Fimmel, a sorozatban Lagnar Lohbrokot alakító színészről több olyan meglepő infó is kiderült, amit a Vikingekben látottak alapján nem is hinne az ember. Jó, igen, a színész is csak ember, de ennyire??? 

Szexjelenetek

Utálja őket. Hát férfi az ilyen? Totál kínosnak és természetellenesnek tartja, hogy kamerák és idegen emberek előtt kell ezt csinálnia. Tény, a valóságban max a grouppen partikon van ilyen, de ahhoz is kell egy szexuális beállítottság.

Tovább

Most vagy kiégett a humorrelém vagy a Family Guy tényleg egy rakás azar

2015. szeptember 29. - the watchman

peter-griffin-opera.gif

Nincs ezen mit szépíteni, az utóbbiról van szó. Persze, akadt az új évad első részében is egy-két olyan jelenet, amin azért elmosolyodtam, de ide ennél azért már jóval több kell. Nem aktuális a téma, de még csak nem is vicces, a közbeékelt bevágások nem ütnek akkorát, mint anno a monociklin zsonglőrködő Hitler, de úgy általában sincs semmi új az egészben. Van az a mondás, hogy a régi, bevált csapaton nem érdemes változtatni, de ha több mint 10 éve ugyanazzal a kezdő 11 játékossal vezényelek le egy meccset, akkor azok bizony elfáradnak. És a közönség is. Lehet, hogy vén nyugger vagyok, akinek semmi sem elég jó, de ha egyszer lehet válogatni a szórakoztató műsorok között, akkor olyat nézek, ami tényleg leköt és megnevettet. Nem fogok kényszerből nézni valamit, mert anno földön fetrengve, gurgulázva röhögtem a Family Guy-on.

Kösz, Seth MacFarlane, de ha párévente kijön egy Tedhez hasonló mozi, akkor az ok, ez az évközben leadott pénhajhászás nekem nem kell, bocs.

Tóth Gabi: OK, Összezárva Friderikusszal: ???

2015. szeptember 29. - the watchman

12022483_10153313627828318_4553950140194344450_o.jpg

Nem tudom szavakba önteni, hogy mekkora undorral ültem neki Friderikusz mesterkélt műsorának, ahogy azt sem, hogy utána mekkora pozitív csalódottsággal álltam fel a fotelból. Na, a dízslet persze továbbra is borzalmas, még mindig egy nagy maníros maszlag az egész, de valahogy Tóth Gabi - akit eddig nem tudtam elviselni, most meg már el tudom fogadni, hogy ő ilyen - lelazult, természetessé, közvetlenné tette az egészet, hogy elkezdte nem baszni az agyamat a műsor.

Tovább
süti beállítások módosítása