kisképernyő vs nagyvászon

Ragnar felmarkol némi lóvét és elmegy jobbágykodni

2015. szeptember 29. - the watchman

tumblr_static_tumblr_static_25upqpaw4f34csk0s4gs84w08_640.png

Az X dolog, amit nem tudtál rovat reprezentálja a Vikingek főhősét és titkos kis életét. Travis Fimmel, a sorozatban Lagnar Lohbrokot alakító színészről több olyan meglepő infó is kiderült, amit a Vikingekben látottak alapján nem is hinne az ember. Jó, igen, a színész is csak ember, de ennyire??? 

Szexjelenetek

Utálja őket. Hát férfi az ilyen? Totál kínosnak és természetellenesnek tartja, hogy kamerák és idegen emberek előtt kell ezt csinálnia. Tény, a valóságban max a grouppen partikon van ilyen, de ahhoz is kell egy szexuális beállítottság.

A nagy álom

Menő ausztál football sztár akart lenni. A St. Kilda Football Club keretein belül elkezdett edzeni, de még a szezon előtt eltört a lába, így ez a karrier itt be is fuccsolt. Egy későbbi interjúben bevallotta, hogy rém szarul játszott, úgyhogy nem bánja a dolgot.

Tanulmányok

Egy évig járt egyetemre, építészmérnöknek tanult, de csak egy évig bírta a strapát. Egy vizsgája se sikerült, gyűlölt ott ülni az órákon, meg egyáltalán nem is akart egyetemre menni, csak el akarta ütni az időt valamivel.

Munka

A jól sikerült egyetem után elutazott Londonba. Maga se gondolta volna, csak egy szimpla "kirándulásnak" indult az egész, aztán ott maradt két évig és egy pubban dolgozott.

Karrier

Az nem titok, hogy modellkedett. Az már más tészte, hogy ezt is, illetve az ezzel járó hírnevet mennyire gyűlölte. Egyszerűen csak büszke akart lenni magára meg arra, amit csinál, csakhogy ebben a szakmában ez egyenlő a hírnévvel és azzal, hogy felismernek az utcán.

travis_fimmel_349.jpg

Facebook, Twitter, Instagram

Egyiken sincs fent. Az ember, aki nem létezik a közösségi médiában. Igen, ezeket is utálja, de nem azért, mert egy megkeseredett, bezzegrégenező vénember, hanem mert egy visszahúzódó figura, akinek messze nem olyan izgalmas az élete, mint ahogy azt mások hiszik. Annyira meg pláne nem, hogy ki is posztolja az internetre.

Horgászat

Na, azt bezzeg imádja. Nem vicc, annyira szeret pecázni, hogy a forgatásokkor, két jelenet között simán elmegy horgászni.

Gyerekek

Imádja őket. Szereti, ha kisgyerekek veszik körül, mert mindig megnevettetik. Amikor a Redditen faggatták, akkor azt is elárulta, hogy a gyerek színészek a legszórakoztatóbbak az egész Vikingek-stábban. Mondjuk ez a gyerekszretet Ragnar karakterén is látszik.

vik_travis-low_058.jpg

Egyszerű, paraszti élet

Ahogy az látszik, Travis nem egy bonyolult lélek. Csnedet, nyugalmat és ehhez szükséges kis pénzmagot akar, semmi mást. Na meg gyerekeket. Ezért is határozta el, hogy ha elegendő pénzt összegyűjt a jelenleg jól jövedelmező színészkedésből - amit szintén utál és nem is tartja magát jónak benne, ezért is nem kap epikus monológokat, egy-két grimasz, kis odaszúrogatás és kész is Ragnar -, akkor fogja magát és elmegy vidékre, épít egy házat, hozzá egy farmot, állatokkal és ott el lesz szépen magával meg a kis családjával.

Ehhez képest Ragnarnak jóval nagyobb vágyai vannak. Tessék csak megnézni a Vikingeket a Viasat6-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr297843582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása