kisképernyő vs nagyvászon

5 titok, amit nem tudtál a Jóbarátokról

2015. július 25. - the watchman

Igen, ez is egy lájkvadász címadás, de tutira garantált, hogy az alább felsorolt tények eddig még sehol nem kerültek nyilvánosságra, szóval

BREAKING NEWS!!!

Mindenki fosott Joey-tól

j1.jpg

Jennifer Aniston és a többi színész is szabályosan félt Matt LeBlanctól, mielőtt személyesen is találkoztak volna vele, hisz a forgatókönyvet elolvasva, a karaterleírását átnyálazva egy szexmániás szefósra számítottak.

Monica lakásának ajtaján található aranyozott képkeret

j2.jpg

Igen, az egy sima képkeret, aminek a maga rendeltetésszerű funkcióját kellett volna ellátnia, azaz egy képet kellett volna keretbe foglalnia. DE! Eredetileg csak az egyik asztalon éktelenkedett. A színészek öltöztetésekor, utolsó simítások, smink és egyebek perfektre nyalása közben sajnos eltört a benne található üveg. Ekkor volt a dekorosnak , Greg Grandénak egy hatalmas villanása, azt mondta, hogy mi lenne, ha a kukucskáló lyuk köré raknánk? A kellékesek ugrottak, felpattintották oda, ahova mondta és ott is maradt. Ezzel vált az az ajtó igazán ikonikussá. (Ezt megelőzően amúgy a sorozat art direktora is nyomasztotta Greg Grandét, hogy valamit kezdjen azzal az ajtóval, mert egyszerűen rühelli, hogy a szitkomok ajtaja teljesen funkciótlanul sekélyes. Így akár azt is mondhatnánk, hogy jól ki lett ez találva, de a valóság az, hogy ez bekeretezett kukucskáló lyuk egy nagy mázli végeredménye.

Semmi Szex!

Állítólag a színészekkel aláírattak egy papírt, hogy nem feküdhetnek le sorozatbeli színésztársaikkal. Egyszer megkérdezték Courteney Coxot erről, aki csak röhögve válaszolt és annyit mondott, hogy sose volt ilyen. (Ellenben kefe az biztos volt.)

Orrba, szájba

ment a zsuzsivonat. Persze csak viccből. Lisa Kudrow is ezzel poénkodott egy nagy közös interjúban, amikor Jenifer Anniston arról beszélt, hogy olyanok voltak egymásnak, mintha testvérek lettek volna, mire Lisa annyit mondott: "Mármint miután mindenki mindenkivel lefeküdt persze."

Akár Vince Vaughn is alakíthatta volna Joey-t

j3.jpg

Ez a durva, nem a 22-es smirgli. A sztori egyértelmű: mind a kettőt castingolták, de Matt jobban bevállt, míg Vince nem. Ennyike.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr177654570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása