kisképernyő vs nagyvászon

Sofía Vergara bedobta a melleit

2015. július 19. - the watchman

Ez se ma volt. Sőt! Konkrétan így indult a Modern család Gloriájának karrierje. Az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons meg az egyik első szerepében hagyta, hogy az arcát farkasok nyalogassák.

CSÖCSÖK!

Negyvenen túl is elismerésre méltó Sofia Vergara alakja, aki Gloriát alakítja a Modern családban. Nem nehéz elképzelni, milyen dögös volt 17 évesen, és szerencsére nem is kell, mert a Pepsi reklámja örökre megőrizte a látványt világ számára! A vetkőzős jelenet olyan jól sikerült, hogy Sofíát szinte azonnal felfedezték, ma pedig ő a legjobban kereső szitkomszínésznő az egész világon.  

Farkasokkal majszoló

Nagy vihart kavart az Egyesült Államokban a kizárólag éjjel vetített Quiznos reklám, amelyben a később világhírűvé vált Parsons egy farkas csecsét szopogatja. A szerep szerint azért eszi a cég új, 1 dollár 99 centbe kerülő szendvicsét, mert farkasok nevelték. Ha alaposan megnézzük a filmecskét, Parsons játékában már ebben a korai zsengében felfedezhető néhány Sheldonos vonás. Innen egyenesen ívelt felfelé a színész karrierje, talán azért, mert már akkor jobb ügynöke volt, mint Penny-nek valaha. 

Al Bundy szendvicset eszik

A Modern Család Jay Pritchettjét alakító Ed O’Neill élete egyik első szerepében kéjes élvezettel majszolgatta a tenger gyümölcseit a Red Lobster étteremláncban. Az alakítás olyan jól sikerült, hogy ezt követően kisebb szerepet kapott az 1972-es Gyilkos túrában (Deliverance), majd a nagy áttörés is elérkezett Al Bandy megformálásával a 11 évadot megélt Egy rém rendes családban. O’Neill most a második virágzását éli, hiszen az idehaza a Comedy Centralon futó Modern család Amerika második legnézettebb szitkomja.

 

Aki arra kíváncsi, hogy ezek a színészek ma hogy muzsikálnak, annak ott a Comedy Central. Agymenők, péntekenként 21:00-tól és Modern család, keddenként 21:00-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr1007639620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása