kisképernyő vs nagyvászon

Megvan a TV2 titkos fegyvere

2015. július 11. - the watchman

Végre egy jó húzás: RTL klubosodik a TV2. Mivel az RTL csoport durván egyeduralkodó a tévécsatornák között, így a gigászok csatájának se, de még egymás konkurenciájának se lehet nagyon nevezni a már említett két kertévé végtelen cicaharcát. A TV2 egy kis minőségi trash műsorra tűzésével próbálta megtörni az átkot, de az ismert botrányok és hatalmas bénázások, de leginkább a téma idegensége és az off branding okozta az amúgy széles körben imádott produkció katasztrófáját. 

eva.jpg

Ezt követően a TV2 kemény etikai továbbképézésről és a műsorok alapos újragondolásáról, újrapozícionálásáról beszélt, erre jön a hír, hogy a fékezhetetlen Baukó Évát szerződteti a feltámasztott műsorukhoz, a telepi Celeb vagyok, ments ki innen!-hez, az Ezek megőrültek című celeb parádéhoz. Nem kell félni, Éva profi, a VV7 kísérő műsorában sem röpködtek a szájából a bazmegek (elég volt bejáétszani egy felvételt, amin VV Fanni is szerepelt), így ha a szerkesztők lazábbra engedik a gyeplőt, akkor direktbe tolt kamu jófejkedéseken túl őszinte érzelmeket is láthatunk majd a műsorban.

Olaj a tűzre, zsír a kenyérre! Ha Éva önmagában nem lenne elég, a producerek úgy gondolták

biztosra mennek

és behúznak egy Aleska Diamondot is, abból nagy baj nem lehet. A pornósból lett légtornász már bizonyított, hogy a dzsungelben smink készlet hiányában feltalálja magát, bekeni a képét pipamocsokkal, kihúzza a szemét szénnel, ha kell. Az meg már csak hab a tortán, hogy a szakma ezen oldalára még őszintén, gyermeki áhítattal, ledöbbenéssel tud rácsodálkozni a producerek által bevitt gyomrosokra, ügyes csavarokra. Az őszinte naívsággal pedig hadilábon áll a TV2, így ez is csak jót tehet a műsornak.

ales.jpg

Hogy aztán a további szerencsések kik lesznek, és hogy azok mennyire fogják lehúzni a szarba az Ezek megőrülteket, az majd az első adásnál úgyis kiderül.

De, hogy ne csak savazzunk, adunk egy-két ötletet, hogy kik szerepeljenek még a műsorban.

DJ Urcsány

Alekosz

VV Fanni

VV Dennis

Gáspár Laci

Gáspár Győzi

Gáspár Virdzsi

Ogli G

Kis Grófo

Nagy Grófo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr687614940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása