kisképernyő vs nagyvászon

Ön mit tenne, ha véletlenül az Öné lenne a TV2?

2015. október 16. - the watchman

simi-andy.gif

Mivel most a csapból is ez folyik, és nálam jóval okosabb, tapasztaltabb, témában jártasabb emberek úgyis megírják ennek az Andy-Simicska tengely minden deficitét, hozamát, lehetséges végkimenetelét, beleértve az esetlegesen szopóágra kerülő emberek listájának részletezésével, így most ebbe nem is mennék bele, mert minek.

De mivel úgy tűnik, hogy nagyjából boldog, boldogtalan megveheti a TV2-t, ezért nyugodtan eljátszhatunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha a mi nevünk lenne az atyaúristen által is hitelesített adásvételi szerződésen. Én megcsinálnám faszán az Aranypart 2-t.

És Ön mit csinálna?

 Ha bejött a kontent, akkor dobj egy lájkot!

 

 

A kép az ivassalkapcsolatosproblemak.tumblr.com oldalról való. Adásvételi nincs, simán leloptam, de azért rálinkeltem a képre. Az ügyben lehet, hogy hosszas jogi procedúrák várhatók. Addig is a kép 100%-os tulajdonrészét az ivassalkapcsolatosproblemak.tumblr.com üzemeltetője birtokolja. Bárki is legyen az.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr647972865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása