kisképernyő vs nagyvászon

Innen már tényleg csak elrontani lehet a Daredevilt

2016. március 19. - the watchman

screen_shot_2016-02-15_at_10_41_13_am_jpg.png

Akkora lórúgás a második évad első része, hogy kicsit azért beszartam, hogy ez nem fog kitartani még 12 részig.

Nagyon jó, hogy nem szaroztak Punisher előéletének felvázolásával, hogy miért is akarja legyilkolni a fél várost.

A bunyók viszont elég esetlene lettek, és megint túl sok a moralizálás. Lehetne több akció, és kevesebb olyan, hogy a csaj ül az ír maffiatag kórházi ágya mellett és azt mondja, hogy 

Maradj a seggeden, mert per pillanat én vagyok a legjobb esélyed a túlélésre.

Ez mind az első rész... Lehet, hogy a későbbiekben javul ez az arány és csak annyi dráma lesz, amennyi tényleg indokolt.

Egy igazi se veled, se nélküled sorozat a Csajok

2016. március 19. - the watchman

girls.jpg

Jó, azért meglennék nélküle, de az igazság az, hogy évről évre kíváncsian várom, hogy Lena Dunham mit talál ki, hogy Hannah Horvath karaktere milyen szövevényesen képes önző módon elcseszni az életét. És ha kijön az új évad, akkor együtt nézem a csajommal, de a kezem az ökölbe van szorítva, ha ez a nő felbukkan.Nincs olyan mozzanata, amitől ne ütném ki azonnal a falat. A szótárnál az önző picsa szócikknél az ő fotója van betéve illusztrációnak.

Tovább

Ehhez a vérfürdőhöz Daredevil is asszisztálni fog

2016. március 15. - Chat Géza

Március 18-án kijön az egész évad, de a Netflix még összevágatott a szakikkal egy ütős előzetest, nehogy elfeledkezzünk a dátumról. A streming szolgáltató nagyon magasra pakolta a lécet ezzel a Marvel sorozattal, mindenki csak hozsannázni tudott a Daredevil első évadáról, és hálát adott az úrnak, hogy végre nem a Ben Affleck féle borzalom jut az emberek eszébe erről a névről. Ja, és rengetegen is nézték a szorozatot. Tessék, itt írt a Comment:com a tavalyi adatokról.

netflix-ratings.jpg

Valahol olvastam, de nem nagyon érdekelt, hogy már a harmadik (?) showrunner csapatot rágta meg és köpte ki a sorozat, pedig el sem kezdődött még a második évad. Ez nem túl jó jel. SŐT! Az írók súlyos ötlettelenségére utal. Beszarás. A trailert elnézve abban bízok, hogy az első évad kezdeti lendületét akarják megtartani. Az utolsó előzetes alapján fasza kis háborút sikerült elhozni New Yorkba, aminek köszönhetően nem egy folyton moralizáló ügyvéd szélmalomharcát kell néznünk, hogy 12 rész után az utolsó epizódra nettó 3 perces pofozkodásban kiüssön egy tohonya hústoronyt, hanem folyamatos durva ninja fightokkal megtolt Punisher-bunyók és Elektra-kaszabolások lesznek.

A BBC most készül kibaszni Hugh Laurie-val

2016. március 15. - Chat Géza

the-night-manager.jpg

Hogy miért? Hát mert úgy nézki, hogy a vezérek nagyon vakarják a fejüket, és lehet berendelik a The Night Manager második évadát. Hogy ez miért is kibaszás az egykori Dr. House-zal? Mert pont azt bírta a kedvenc John Le Carré  regényének tévésorazatos változatában, hogy látja a végét, tudja hova fut ki a sztori, hogy mi lesz a karakterével, stb. Erre most kezd ráállni a végtelen évadberendelések szopórollerére. Ennyike.

Már csak 3 évet kell aludni az 5. Indiana Jones filmig

2016. március 15. - the watchman

Úgy biza. A Disney megtette a nagy bejelentést, miszerint

Indiana Jones a mozik világának legnagyobb hőse, így nem várhattunk tovább, hogy visszahozzuk.

Tehát, Indi az egyik legnagyobb aranytojást tojó tyúkunk, majd idióta gyökerek lennénk, ha nem húznánk le róla még egy bőrt, akarták volna mondani a közleményben, dehát nem fogalmazhat mindenki ilyen puritánul, ugye.

indysnake.jpg

A nagy hír, hogy a klasszik páros szállítja az új filmet, tehát Harrison Ford és Steven Spielberg is a nevét adja dologhoz. Nehéz lesz egy most 73 éves színészhez igazítani az akció- kalandfilmet, de a történet még nem szivárgott ki, lehet Ford szerepe csak annyi lesz, hogy egy helyben áll a kis kalapjában és lengeti az ostorát, majd elmegy a patikába Cavintonért, de útközben beszarik.

(Deadline)

Sucre is visszatér a feltámasztott Prison Breakbe

2016. március 15. - Chat Géza

Azért ez nem annyira meglepő.

Mármint, ha  Robert Kneppert hagyták volna a végére, mint a sztárigazolás nagy bejelentését, esetleg a Penge Szentháromságban Drakulaként brillírozott Dominic Purcell beharangozását tologatták volna eddig, akkor azt mondom, ok, vágom. De most Amaury Nolasco írta ki magából az égető igazságot, hogy a hír igaz, ő is szerepelni fog az új Prison Breakbe.

prison-break-sequel-is-moving-forward-at-fox.jpg

Na mindegy. Sarah is visszatér, sőt, a Michael Scofield visszatérésére is egész logikus magyarázat lesz. Eddig úgy áll a dolog, hogy lesz valami balhé, ami miatt úja össze kell zongorázni az egész brigádot, és tető alá kell hozni egy szökést.

Engem nem érdekel, akkor is nézni fogom, ha szar lesz, 

mert ennyire imdtam az eredetit.

süti beállítások módosítása