Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

kisképernyő vs nagyvászon

Egy igazi se veled, se nélküled sorozat a Csajok

2016. március 19. - the watchman

girls.jpg

Jó, azért meglennék nélküle, de az igazság az, hogy évről évre kíváncsian várom, hogy Lena Dunham mit talál ki, hogy Hannah Horvath karaktere milyen szövevényesen képes önző módon elcseszni az életét. És ha kijön az új évad, akkor együtt nézem a csajommal, de a kezem az ökölbe van szorítva, ha ez a nő felbukkan.Nincs olyan mozzanata, amitől ne ütném ki azonnal a falat. A szótárnál az önző picsa szócikknél az ő fotója van betéve illusztrációnak.

Ezzel persze el is éri a sorozat a célját, hisz érzelmeket vált ki. Egy Szex és New York utánzatnak meg mi más indulatokat kellene keltenie egy pasiban, mint vegytiszta gyűlöletet. Nahátakkormeg. De, ha idegesít, akkor meg minek nézem? Mert még így is messze sokkal eredetibb történetek vannak benne, mint bármelyik másik, tinglitangli romkom sorozatban.

A Csajok nagy előnye, hogy tényleg egy komplett szenvedéstörténet, nem pedig nagy életigazságok végtelen sulykolása. Az előbbitől a néző kicsit felhúzza magát, utóbbitól viszont leenged, mert az egésznek nincs mondanivalója, csak 4 barátnő elcseszi az életét, oszt annyi. 

lena-dunham-nude-2_opt.jpg

Egy valamit azért sehogy sem lehet megbocsátani: Lena Danhem meztelenkedését. Értem én, hogy büszke a testére, hogy nincs önképzavara, hogy elfogadta és szereti magát, de nekem hadd ne kelljen már! Ha egy vetkőzés indokolt, akkor oké, elfogadom, hogy a sztori miatt van rá szükség. (Marnie esetében se lenne ez másként, ha csak a csöcskontent miatt pucérkodna, ami leginkább a Starz sorozatok bevett fegyvere.) A faszijának szexi képet készítős jelenetnél is megoldhatták volna úgy, hogy csak diszkréten lehessen látni a dolgokat, de nem, az arcunkba toltak mindent. Köszi.

Csajok az HBO-n, hétfőn 21:00-kor.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr428465698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása