kisképernyő vs nagyvászon

Íme, egy egész elképesztő gondolatmenet Hodorról és az egybites szókincséről

2016. május 04. - the watchman

enhanced-22352-1462316709-5.jpg

Én az a fajta néző vagyok, aki nem agyal sokat a részek után. Inkább átadom magam a puszta nézés élvezetének. Így sokkal szórakoztatóbb olvasni olyan teóriákat, mint az alábbi. Két reddites felhasználó rájött a titokra, hogy Hodor miért csak annyit tud mondani, hogy hodor.

Aszongyák, hogy Hodor, azaz Wylis is warg, mint Bran.

!!!%!#!=/%!!!

Ez nem ám holmi baromság. Itt vannak az égető bizonyítékok.

Jojen Reed arra figyelmeztette Brant, hogy ne maradjon sokáig a múltban, mert abból baj lehet. Ezen behisztizett a kis Stark gyerek, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy Hodor kettyós. Lehet, hogy azért, mert túl sokat wargoskodott, így Holdkóros Tonyónál is nagyobb szellemi toprongy lett? Nem kizárt.

De itt nem áll meg az okfejtés. Mi van, ha Hodor egész pontosan Lyanna lovának bőrébe bújt, hogy így a lánnyal lehessen? Hülyeségnek tűnik mi? Pedig adja magát, KISZÚRJA A SZEMÜNKET a dolog, hogy ezért tűri olyan, jól, hogy folyton a hátán kell cipelnie Brant. Mint egy ló, ugye.

De miért pont Hodor? Mit jelent ez? Honnan a név? Elég ha kiderül, hogy Lyanna lovát hívják így, és akkor már meg is áll ez az egész sztori.

Én speciel beszarnék.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr398686454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása