kisképernyő vs nagyvászon

Minden, amit az X-akták dögös nőjéről tudni érdemes

2015. augusztus 23. - the watchman

A megunhatatlan “10 dolog, amit nem tudtál” című cikkek lélekvesztőlyében dagonyázva megtaláltuk az igazán fontos momentumokat, amiket talán még a legnagyobb Scully-rajongók sem tudnak, de most Gillian Anderson új sorozata, a Hajsza okán most végre minden kiderül.

the_fall-gillian_anderson.jpg

Tovább

VV Éva a Viasat Dzsudzsák Balázsa?

2015. augusztus 18. - the watchman

Engem nem zavar, csak érdekes, hogy amúgy a TV2 kontentatombombájának szánt celeb még a műsorba kerülés előtt átment egy másik csatornához. Különben minek promózná a Világ legfaszább vetélkedőjét, az Észbontókat, ha nem azért mert végre szerkesztő lett?

Éva amúgy már korábban többször is hangoztatta, hogy milyen jó érzéke van ehhez és inkább lenne háttérmunkás, mint főszereplő, hisz a mostani Éden Hotel expornós csaját, aki aztán elvitte Lokival a talicskányi lét, na, őt ő ajánlotta be, puszta baráti szívességből. Hát most lehet, hogy megkapta a direkt castingosok kitüntető szerepkörét.

 

Elég nagy csicskaság nem érteni a True Detective 2. évadát

2015. augusztus 17. - the watchman

De most tényleg, mi ebben olyan rohadt bonyolult?! Az ovódás kifestők mentek még anno vagy azzal is bajok voltak? Szánalom, hogy ennyire agyilag zokni nézői voltak a sorozatnak. Az ilyenek tényleg csak a csipkés abrosz tárolására használják a tévét! Vagy ha be is kapcsolják, akkor is a fel felé fordítsák, annak is több értelme van. 

10495584_877105065664835_8732291141517106352_o.jpg

Nic Pizzolato egy faék egyszerű történetet írt, amit nem lehet nem érteni. Már az első rész végén lehet tudni, hogy ki a gyilkos. Igen. Erre a sok gyökér azon agyalt, hogy kinek mi köze van Caspere halálához. Emberek, a szánalom.hu díszpéldányai vagytok. De segítek, összekötöm a pontokat, hogy meglegyen a kép.

Tovább
süti beállítások módosítása