kisképernyő vs nagyvászon

Sofía Vergara bedobta a melleit

2015. július 19. - the watchman

Ez se ma volt. Sőt! Konkrétan így indult a Modern család Gloriájának karrierje. Az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons meg az egyik első szerepében hagyta, hogy az arcát farkasok nyalogassák.

CSÖCSÖK!

Negyvenen túl is elismerésre méltó Sofia Vergara alakja, aki Gloriát alakítja a Modern családban. Nem nehéz elképzelni, milyen dögös volt 17 évesen, és szerencsére nem is kell, mert a Pepsi reklámja örökre megőrizte a látványt világ számára! A vetkőzős jelenet olyan jól sikerült, hogy Sofíát szinte azonnal felfedezték, ma pedig ő a legjobban kereső szitkomszínésznő az egész világon.  

Tovább

Ted 2: feka dákókkal aláz a plüss mackó

2015. július 17. - the watchman

Seth MacFarlane humora elég megosztó. A leginkább Family Guy atyjaként ismert pali tud valamit, hisz annak idején nagyot újított a rajzfilmsorozatok elég sablonos világában. De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mennyire él még az a fajta humor, a kicsit randomabb és pont ezért jobb fingós és altesti poénok, amit ő képvisel. Vagy már kezd lecsúszni Adam Sandler szintjére? 

t1.png

Tovább

íIsten áldja a digitális technikát

2015. július 16. - the watchman

Van egy remekbeszabott összeállítás a letűnt idők filmes számítógépes effektjeiről. Nyilván bekerült a rostába a Megashark vs Giant Octopus, de a direkt gagyi, zs kategóriás filmeket ne vegyük egy kalap alá azzal a James Bonddal, történetesen a Halj meg máskorral, ami messze több elégetett dollárból készült és mégis mi lett a végeredmény.


The Worst Movie Special Effects Ever Compilation by worldwideinterweb

Úristen, bocs, most úgy érzrem magam, mint Darth Wader.

2015. július 16. - the watchman

Twittelte JJ Abrams Kevin Smithnek, aki egy kicsit berágott azon, hogy pont az ő Comic Conos előadása alatt kellett megrendezni azt a kurva Star wars-koncertel egybekötött ingyen fénykardosztogatást, amire 6,5 ezer rajongó taposta egymás lábát, míg a H teremben kábé csak a szupergeek, képregénybuzi, a Shop Stop atyaúristene, Kevin Smith meg néhány, az üres teret körbecigánykerekező ördögszekér maradt.

Erről nincs kép, csak a Star Wars-hisztériáról.

sw2.jpg

sw.jpg

A büdös életbe, hát a nem a Subway-ben evett Angelina Jolie és Brad Pitt?!

2015. július 16. - the watchman

De.

Pontosan ezt tették.

Sőt!

Még fotó is készült rúluk. Azt sajnos nem tudni, hogy mit ettek, hogy vajon a napi akciós menüt választották vagy dupla adag sajtot kértek a rozsos kenyérbe. Ahogy arról sincs halvány fingunk se, hogy a szendókat meggrillezve vagy csak úgy magában, ahogy az anyatermészet adja őket, minden pirítás nélkül tömték-e be. Mindegy. Ezért is biztos jár a dollárba átszámolt 10 000 forint a TMZ sasszemű paparazzijának, mert végre újabb bizonyítékunk van arról, hogy a sztárok is emberek. Ki Tudja, lehet, hogy a csekkeket is maguk fizetik be a helyi távszámla.hu-n. Tiszta crazy az egész.

True Detective, mint '70-es évekből szalajtott rendőrsorozat?

2015. július 16. - the watchman

Gyühet!

Most úgyis reneszánszát éli a VHS. Megint menő, ami a maga idejében is azért picit gagyi volt. Így visszagondolva. De nem baj. A lényeg, hogy most azt is megnézhetjük, hogy milyen lenne a True Detective, ha nem azokat a finom effekteket használva utómunkáznák a készítők a sorozat felvételeit, hanem kicsi visszavennének a fókuszból és dobnának az egészre egy brutális, lebutított filtert.

Will Ferrell a pályára lép

2015. július 16. - the watchman

Szeptember 12-én kerüld adásba az HBO dokumentumfilmje, a

Ferrel Takes the Field,

amelyben Will Ferrel egy nap alatt 10 baseball csapatban 10 különböző pozíciót fog betölteni. Várhatóan ez is olyan halálosan komolytalan dolog lesz, mint kb. bármelyik szerepe. A különböző tonight show-k vendégeként elejtett félmondatokból legalábbis ez derül ki. Jó kis dili ez. 

Bryan Cranston úgy válaszolt egy rajongó kérdésére, mint senki

2015. július 13. - the watchman

A Breaking Bad főgonosza/főhőse, a megfáradt, rákos, kémiatanárból lett drogbáró, Walter White, vagyis az őt alakító színész úgy kiosztotta az egyik megszeppent rajongód, hogy még a vérre menő rappárbajokon is szokás, a lemattolt válasz végén, a halálos beef eldördülésekor még a mikrofont is eldobta. 

Mi volt a hülye kérdés?

- Tisztelt Bryan Cranston, én Albaqurqie-i gyerek vagyok, az az én szülővárosom, és nagy rajongója vagyok a műsornak, és csak azt szeretném megkérdezni, mert számomra ez nagyon fontos, hogy Önnek amúgy mi tetszett itt, hogy érezte magát?

- Hát, tudod, anyáddal egész jól elvoltunk.

Itt a videó.

süti beállítások módosítása