kisképernyő vs nagyvászon

Alan Cumming nélkül folytatódik A férjem védelmében?

2015. december 14. - the watchman

 

alan_cumming_2.jpg

November 18-tól ismét figyelemmel követhetik a magyar rajongók A férjem védelmében csapatának mindennapjait, a Universal Channel kínálatában.  A valós történésekre építő politikai fordulatok és magánéleti bonyodalmak mellett izgalmas mellékszereplők is feltűnnek a hetedik évadban. A sikersorozat egyik ikonikus színésze, Alan Cumming azonban nagy eséllyel utoljára erősíti a szereplőgárdát.

Több fórumon is folynak a találgatások A férjem védelmében nyolcadik évadának jövőjét illetően, Alan Cumming azonban jelenlegi tervei szerint már nem lesz részese az elkövetkezendő történéseknek.

„Nem tudjuk biztosan, hogyan alakul a sorozat folytatása a jövőben. Nagyszerű időszak volt, maximálisan élveztem a munkát, és ez az évad különösen izgalmas volt számomra. Szívesen mondanám, hogy lehetőség szerint maradok még, hiszen nagyon belejöttem, de úgy tervezem, hogy ez lesz számomra az utolsó széria” – árulta el Eli Gold megformálója.

„Szeretek otthon lenni, viszont jelenleg évente kilenc hónapot vagyok New Yorkban a forgatások miatt. Mindig vágyom a változásra, és hogy egy picit többet éljek, utazgassak vagy más különböző projekteken dolgozhassak. Van már pár tervem a jövőre nézve, sosem unatkozom, és mindig több dolgot csinálok egyszerre” – folytatta a Cumming, aki azt is elárulta mit tanult az évek során a keménykezű stratégától: „Eli egy igazi játékos, alapvetően nagyon sokban különbözünk, és valljuk be nincs benne túl sok olyan pozitívum, amit a saját életembe átültethetnék, de megtanultam tőle hosszútávon gondolkozni”.

Kövesd figyelemmel, hogyan taktikázik a legfrissebb epizódokban a sorozat Eli Goldja, vagy éppen milyen meglepetéseket tartogat számára Vanessa Williams felbukkanása.

A férjem védelmében 7. évad - minden szerdán 21:20-kor, a Universal Channel műsorán!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr888171332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása