kisképernyő vs nagyvászon

Minden idők művésze beszólt a Hungary's got Talent zsűrijének

2015. november 01. - the watchman

kepernyofoto_2015-11-01_9_15_35.png

Enegem mindig jobban érdekeltek a tehetségkutatók azon szakaszai, amikor a nettó idióták próbálkoznak és járatják le magukat önként és dalolva. Azért mert a jól megszerkesztett élő adásos drámázások még annyi hitelességet se tartlmaznak, mint ezek a részek. Meg mert az élő adásba rendre csak jó táncosok, énekesek és hasonló figurák jutnak be, ami számomra nem fedi le a szombat esti műsorsávba szánt szórakoztatás fogalmát. Sajnálom. Ezért nézem csak a selejtezőket, ezért imádom MÉG a Hungary's got Talentet.

Egyrészt hatalmas, földig érő süveglengetés azért, hogy a zsűri mindig ugyanabban a szettbe van felöltöztetve. Tényleg. Így sokkal jobban lehet tematizálni ezeket a részeket is, nincs az a para, hogy úristen, ebbe a szegmensbe nem rakhatjuk be azt a faszit, mert azon az adásnapon Patrícia más ruhában volt. Fontos, mivel így jól összekukázhatták a múltkori adásba a félhülye hasonmásokat, azt a Sly koppintást, aki csak kiállt a színpadra és nézett előre, mint Stallone bármikor. Na meg az Elvis imitátor. Így most is volt egy jó pár perc, ami csak a táncosokra fókuszált. Hálistennek egy fasza montázsban letudhattuk az egészet.

kepernyofoto_2015-11-01_9_13_24.png

A műsor ezen könnyen elfelejthető részeit, a twerkelő lányokat meg a puszta csöcsfaktort mellőzve azért volt olyan produkció, amitől mindenki pusztult gurult a nevetéstől. Jött Kóny bézik inglis pápája, a 63 éves Füzy Ferenc, aki egy jó pár évvel ezelőtti YouTube-os popslágert adott elő. És ezt most szíves örömest be is linkelném, de nincs meg sehol, úgyhogy elég ha elképzeljük, ahogy egy kedves idős, otthon kötögető bácsi izomból üvölti a még fonetikusan is borzalmas What the Fox say c. számot. Legyen elég annyi, hogy

a POJÉNÖZÖN.EU egész éves vicctermése nem olyan hahotaindukátor, mint ez.

 

12184298_915064468559498_1948410881164795205_o.jpg

Így Balázs és Dombi egyből bejuttatta az élő show-ba, hiába szavazta ki a zsűri. 

Na, erre jött aztán az adott hét Cretins formációja, Menyhárt "Itt A Tavasz, Dagad A Fasz" Tamás, művésznevén Menyus és haverja, Csabi. A super lativus ide kevés, mert amit a slam poetry-vel leművelt ez a két művész, arra nincsenek szavak. Valahogy így:

 

A műsorban még ennél is durvább volt, mert a borzalmasan hamis éneket egy teljesen ritmustalan basszusgitár kíséret tette még disszonánsabbá, amit egyedül Linczényi Márké értékelt, mert szemmel láthatóan felismerte a művészt (vagy nem), míg Horgas Eszter egyenesen megmondta, hogy ez borzalmas fos volt. Itt pattant el Menyus agya és finoman visszakérdezett, hogy amúgy ő meg ki a here. Az idegösszeomlás aztán a meghallgatás előtti épület előtt tetőzött, ahol Csabi próbálta nyugtatgatni a meg nem értett művészt, mire az egyre csak üvöltött, mert Csabi sem képes felfogni, hogy mi itt a lényeg. Aztán csak kibökte. 

"Az a baj bazmeg, hogy beszóltak. Érted?"

 

Ha tetszett a poszt vagy valami, akkor lájkold a Watchment a Facebookon! Kösz báttya!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr438040628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása