kisképernyő vs nagyvászon

Ballers: haveri szívességeken áll vagy bukik minden

2015. június 27. - the watchman

the-rock-ballers-trailer.jpg

Az HBO új sorozata 2015 egyik nagy durranása. Akar lenni. Amihez meg is van benne minden,

  • az insider sztori, 

  • a sportbuziskodás,

  • a fény,

  • a csillogás,

  • de a rögvalóság is,

  • nameg Dwayne The Rock Johnson,

aki kezdi ledobni magáról a pankrátoros becenevét. Akkor hol a baj? Hát ott, hogy a készítők

21-re lapot húztak.

A történet faék egyszerű. Van egy volt NFL sztár, aki lószart se kezdett az életével a hirtelen befuccsolt sportkarrierje után, elyolókázta minden vagyonát, aztán beállt Jerry Maguire-nek, de neki senki sem virítja a lóvét, mert nem követi az üzleti élet bibliáját, azaz nem váltja aprópénzre az NFL-es ismerettségét, nem húzza le a haverjait, stb. A kenyeret meg csak meg kell venni, ahogy a sárga csekkeket is ki kell fizetni, ugye. Erre ébred rá nettó húsz perc alatt Spencer (Dwayne Johnson), de a megvilágosodáson nem jut túl, hisz 300 ezer dollár kölcsönbe adása után rendesen legatyásodik. 

ballers.jpg

Dwayne Johsnon nem akar a Törtetők ikonikus ügynöke lenni, hisz Spencer egy két lábon járó izomhegy, nem pedig egy kisportolt vérzsidó. Az alapfelállás jó, a sztori nem hétköznapi, de mintha már láttuk volna, a karakterek zseniálisak, mert itt még megcsillan a tisztességes telepi fekáskodás, nem úgy, mint az Empire-ben. De! Fele ennyi hype kellett volna, hogy ne legyenek az embernek irrelevánsan nagy elvárásai, hogy arra várjon, ez majd befoltozza a Törtetők által hagyott űrt. Mert meglehet, hogy amúgy az NFL háttérországa tökre sivár és nincs is mit megénekelni róla, de amíg van egy Dwayne Johnson, aki tökéletesen hoz egy

Ari Goldba oltott Ray Donovant,

addig az is elég, hogy benga amerikaifocisták egymástól szívességet kérve játsszák a keményen dolgozó kisembert.

A Ballers, azaz a Nagypályások hétfőnként látható az HBO-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr287578042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása