kisképernyő vs nagyvászon

A TV2 Star Academy-jéről vagy jót, vagy semmit

2016. augusztus 30. - the watchman

.

.

.

.

.

.

.

Ez akár egy üres poszt is lehetne, mintha csak Sas József 10 legütősebb poénját venném sorra, de a tovább mögött ott a lényeg, hogy miért kell úgy kezelni a TV2 énekes reality-jét, mint egy halottat, akiről vagy jót mond az ember, vagy szépen megkussolgat.

Tegnap nem tudtam megnézni a Való Világot. Az most mindegy, hogy miért. De úgy voltam vele, hogy teszek az előítéleteimre, adok egy esélyt a Star Academy-nek. Pedig nem szeretem az éneklős műsorokat. Szerintem semmi érdekes nincs abban, ha egy csomó ember egy színpadon énekel, amit én tévén keresztül nézhetek. Hát mondjuk koncertekre se járok. Nem taszít a zene, nem kellett orrvérzésig szolfézsolnom általános harmadikban, csak kevés olyan zenekar van, akit élőben is meghallgatnék. Az éneklős műsoroknak meg még van is egy olyan rossz tulajdonsága, hogy tök mű az egész, de még így is sokkal inkább vagyok hajlandó egy-egy jó zsűri miatt megnézni HETI EGY adást, mint minden nap nézni, ahogy gyakorolnak a kis tehetségek, táncpróbára járnak, vagyis egy csomó olyan dolgot csinálnak, amire nagyon maximum a konziban szocializálódott dalos pacsirták tudnak izomból ráfeszülni. Plusz a hozzátartozók. A sorsok engem már nem érdekelnek. A drámát leszarom, mert mindegyik megcsinált műsorozás, azért. Jó, ha nincs is így, a fejemben akkor is ez van, és ezen változtatni nagyon nem lehet.

A Star Academy-ből az jött let, hogy van x darab énekes, akik nagyon szeretnének kitörni. Hálistennek a kameráktól sem szartak be, így a reality vonal is működne, de az első adás alapján annyi feladatuk lesz, hogy örülhetnek, ha binghatnak egyet két próba között és nem kell este "spontán" karaokizni, vagy egy kis jamelést rittyenteni. Biztos lesz sírás, szerelem, de bőven elég lett volna, ha kisebb dózisban, de jobban megszerkesztve kapja az ember. Például úgy, hogy a NAGY GIGASHOW előtti egy óra az egész hét reality kontentjét gereblyézné össze.

Erre 21-re lapot húzva még meg is gyengítik a műsorkínálatot azzal, hogy az énekes tehetségkutatóra ráküldik az énekes, sztáros beöltözős műsort, a Sztárban Sztárt. Az ősz nagyon fontos időszak a tévéseknek, mert olyankor senki nem megy sehova (nyaralni), az idő szar, szóval a legtöbb családnál az a legfőbb kikapcsolódás, hogy beülnek a tévé elé. Ezért kell megtolni a műsorokat, mindent szeptember, október, novemberre belőni, hogy még a tél közepéig, végéig kitartsanak.

Ha a kevesebb több elvét követné a TV2, akkor talán nem szaladna ennyire bele a saját 1 millárd forintos kardjába. De ezt az Éden Hotellel is megcsinálták, hogy a jól bevált heti 2 adás helyett 5-öt rakta képernyőre, hosszabb időre küldték ki a versenyzőket, túlgondolták az egészet, ezzel túlvállalták magukat, és hát bele is buktak. 

Nem rossz, csak ne az éneklés lenne a középpontban. Ezért érdekel jobban a Való Világ, mert abba azért bele lehet magyarázni, hogy valamilyen emberkísérlet.

Kérjük, támogassa adója 1 lájkjával az oldal működését!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr4511661980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása