kisképernyő vs nagyvászon

Már most zseniális George R.R. Martin scifije

2018. március 21. - the watchman

Ahogy ő fogalmaz: 

A Nightflyers egy kísértetház az űrben, a Pszicho egy űrhajón.

(Azért halkan megkérdezném Dzsordzsi bácsit, hogy hol a retekbe van már a hatodik Trónok harca-könyv?!)

Mire számíthatunk a saját hányásukban fetrengő partyállat guidóktól?

2018. március 19. - the watchman

Ugyanarra, mint eddig.

  • Arconpörgési
  • Bulizási
  • Vedelési
  • Pizzában fetrengési
  • Koktélos vödrözési
  • Kondizási
  • Szolizási
  • Mosodázási

Április 5-én tér vissza a Jersey Shore, minden idők trashrealityje. A műfajteremtő műsor kicsivel több mint 5 év kihagyás után jelentkezik új részekkel. Az egész semmi másról nem szólt, minthogy ezek az anno még nagyon fiatal, tök ismeretlen New Jersey-i olasz csajszik és faszik beköltöztek egy házba, kaptak melót egy pólóboltban, aztán filmezték őket, amint gané mód bebasznak. És ők aztán nem finomkodtak. Ennél durvább már csak a reszelést is elég nyersen bemutató Geordie Shore, valamint a walesi változata, a The Valleys volt. De ez, a Jersey Shore a legjobban megkomponált ősforrás. Az eltelt időszakban egyesek szülők lettek, de az előzetes alapján náluk ez egyáltalán nem húzza be a féket.

11 kép a Westworld második évadából

2018. március 02. - Chat Géza

Már nem kell sokat várni az agyon, szénné, rommá hájpolt HBO-s sikersorozat második évadáig. De addig is itt van egy talicskányi, szakajtónyi fotó.

Premier április 23-án. 

Az ilyen idóta gyökérségek miatt nézhetetlen a The Walking Dead

2018. március 02. - the watchman

Volt egy zombis sorozat, amiben a zombik csak fontosnak tűnő veszélyforrások voltak, de igazából az emberi dráma számított? Volt hát, aztán jól elromlott. A kábeles dráma sorozatok exkalibúrjának fáklyás menete - már ha egy kard tud fáklyával menetelni - pontosan 19 részig tartott. Igen, a második vad végéig. Én tartom magam ahhoz, hogy a második évad volt a legjobb. Carlt lelövik és TÉNYLEG haldoklik, Shane megőrül, egy zombi beleszakad az ivóvizet biztosító kútba. Soroljam még? Szóval a lényeg, hogy az emberi dráma elmaradozott. Jöttek az egyre nagyobb ellenségek, akik rendre szétcseszték Rickék táborát, és fordítva. Az akváriumban tárolt vizes zombifejektől lesz egy sorozat fasza? Nem hiszem. A kiszámíthatatlanság, a feszültség fokozása az amitől egy sorozat jó lehet. Ez pedig nincs meg. És a The Walking Dead már nem is jó. A lövöldözős jelenetek is leesnek a képernyőről, annyira szarul vannak odabiggyesztve. A zombis sorozat már inkább guilty pleasure, mint kötelezően nézendő cucc. És mi volt a 8. évad 9. részében? Semmi.

twd3.jpg

Tovább