kisképernyő vs nagyvászon

A Harry Potter-előzményfilm rendezője megvédte Johnny Deppet

2017. november 29. - the watchman

Megvan a Legendás állatok és megfigyelésük című film, ugye? 2016-ban úgy várta mindenki, mint a kis Harry Potter a beutalót a Roxfortba. Nem is volt rossz. Visszaidézte a régi szép időket, amikor a varázslómese még nem volt annyira érfelpattintósan darkos, mint A Halál ereklyéiben. Aztán a film utolsó részében kiderült, hogy ebben az eddig remekműnek hitt kétórás demagógiában Johnny Depp a főgonosz. 10 másodpercig ha szerepelt, de az egész filmre hatással volt. Itt is volt egy sor kiborulás miatta. De nem csak mi éreztünk így. 

grindelwald.png

A rendezőnek most sikerült megint felhergelnie a rajongókat, ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy Depp szerepel a folytatásokban. A puszta bejelentést követően a rendező egy interjút is adott, ahol szóba került a téma. Mármint a közönség Johnny Depp iránti ellenszenve. A rendező csak a színész ellen felhozott vádakkal kapcsolatban vette szárnyai alá. Amber Heard azzal vádolta a színészt, hogy megverte őt. Ebből lett egy per, majd megegyeztek. Volt belőle botrány, de mára már nyoma sincs, és Depp karrierje is megúszta. Naszóval a rendező annyit mondott, hogy igazából nem tud mit kezdeni a vádaskodással, ő abból indul ki, amint a közös munkájuk során minden nap lát, hogy Depp egy tök kedves ember.

De a kedvességen túl mi indokolja azt, hogy ezt az embert színészként kelljen foglalkoztatni? Johnny Depp a leginkább túlfizetett filmsztár. A filmjei nem robbantanak már kasszát. A Fekete misével se sikerült bebizonyítania, hogy komoly színészi kvalitásokkal van megáldva, és nem csak a túlsminkelt kalóz/indián és más egyéb polyáca szerep való neki.

(EW)

2018-ban is lesz Kondi-Szoli-Mosoda!!!

2017. november 28. - the watchman

Talán nem túlzás az év bejelentésének nevezni azt, hogy visszatér az MTV műfajteremtő trashrealityje, a Jersey Shore. És ami az egészben a legjobb, hogy nem ám holmi utcáról kukázott, újhullámos, pózer, hipszter guidókat és guidákkal akarják kiszúrni a trú rajongók szemét, hanem az MTV vért és verejték, meg némi pénzt nem sajnálva összeszedte a régi csapatot, hogy megint a kamerák előtt nyomhassák a Kondi-Szoli-Mosodát. Visszatér A Szituáció, Pauly D, Vinny, Snooki, JWOWW, Deena, Ronnie és Mike. A Jersey-i pólóboltos munkára nagy ívben szaró, a fényes nappal fetrengve hányós brigád, a prehisztorikus Pumped Gabók és Sebestyén Ágik valamikor 2018-ban térnek vissza. Az évad alcíme pedig egy méltán híres Chevy Chase filmsorozatra emlékeztethet, mert magyarra fordítva Családi vakáció lesz az új Jersey Shore.