kisképernyő vs nagyvászon

1,5 óra üvöltve röhögést hozott magával Budapestre Louis C.K.

2016. augusztus 28. - Chat Géza

 

louis-ck-oh-my-god.jpg

Őrületes hangulat volt augusztus 27-én a Kongresszusi Központba, pedig nem történt más, csak annyi, hogy egy amerikai faszi kiállt a színpadra és dumált. Nehéz erről bármit is írni. Aki volt már Stand upon, volt már Hofin vagy mondjuk Bödőcsön, akkor az tudja, hogy milyen egy ilyen egész estés fellépés. Louis C.K. fellépése ugyanolyan is lehetett volna, mint bármelyik stand upja, de az egész úgy indult, hogy

Magyar vagyok. Sose voltam Magyarországon. De a nagyapám igen. Egy zsidó doktor volt, hiányzott a fél lába és tudott hegedűn játszani. Ti kipateroltátok innen, úgyhegy elment Amerikába, ahol meg azt mondták neki, hogy kösz, de már van elég féllábú, hegedülni tudó zsidó doktorunk, így Mexikóba ment, ahol megismerte a feleségét, majd katolikusnak hazudta magát és katulikusként nevelt fel 8 gyereket. Szóval most itt vagyok és elveszem minden pénzeteket.

És ez megadta azt az alaphangulatot, amire az az 1-2 ezer magyar várt.

Tovább

Ezt ne nézd meg!

2016. augusztus 26. - Chat Géza

Gyűlölöm a Kört, meg úgy a horrorokat, és nem értem, hogy ennek a filmnek, hogy a picsába lehet létjogosultsága.

A kapcsolatom a körrel ott kezdődött, hogy amikor kijött, akkor egy rém kellemetlen, totál esélytelen négyes randin elmentünk a moziba, hogy megnézzük. Az első jelenet után, amikor hirtelen rázoomoltak a tátott szájjal a szobában/szekrényben vízihulla állagú csajra/csávóra, onnantól a szemembe húztam a baseball sapkámat és a vászon alsó 10-20 centijét láttam csak. Jó, a beszélgetős részeknél bátran feszítettem a székben, de amint bekúszott valami sejtelmes hang, már lesütöttem a szemem. Amikor kijöttünk a filmről, akkor persze azt mondtam, hogy ez egyáltalán nem is volt vészes, persze a tévét azért este nem kapcsoltam be a következő pár napban. Egy hetet nem bírtam ki, ahhoz azért túlságosan fasza dolgok mentek a cartoon networkon. A második részt már kazettán vettük ki, és apámmal láttam. Nappal volt, nem hatott meg különösebben, nem is emlékszem rá. Most mondta a csajom, hogy míg az elsőnek az lett a vége, hogy a nő bemászott Samarához a kútba és "megnyugtatta", addig a második rész végén rázárták a kibaszott kutat. Erre most megint itt van, és felmászott az interwebre. Oké, valami barom digitalizálta a VHS-t, mert az első részből kiderült, ha jól emlékszem, hogy csak akkor nem öl meg a kútból kimászó, zsíros hajú kislány, ha lemásolod a kazit. Mintha az is rémlene, hogy valaki tényleg kiírta CD-re ezt a borzalmat. Innen meg már egy lépés, hogy felkerüljön a YouTube-ra. Oké. De ha MINDENKI tud a gyilkos videó létezéséről, akkor miért nézik meg újra és újra?

Még ha a film egy gyanútlan, tudatlan, internetet még nem látott emberről szólna, aki totál véletlenül, egy internetkávézóban valami hirdetésre kattintva beleszalad a felvételbe, akkor azt mondanám, hogy jó. DE a büdös picsába is, hát a Kör-mítosz megszállott faszi csaja nyitja meg a "NÉZZ MEG" tárgyú ímélt. Hogy lehet valaki ekkora gyökér? Ekkora faszságot.

Ha te is láttad a Kört, de nem haltál meg hét nap múlva, akkor like!

Visszatér a legviccesebb vetélkedő

2016. augusztus 25. - Chat Géza

Ha már a Győzike Show-t elföldelhetjük...

Szeptember 1-én, azaz csütörtökön jelentkezik a Viasat az Észbontók 3. felvonásával. Az elsőről itt lehet jókat olvasni, a második menetből sajnos kimaradtam, de a harmadik garantáltan meg lesz énekelve. A hír azért is érdekes, mert semmilyen jele nem volt a castingnak vagy annak, hogy készül a műsor. Se egy pr-marketing kampány, se egy kósza online hirdetés, egy koszos sajtóközlemény, semmi. Egészen mostanáig. Facebookon jött szembe a hír, hogy szeptember 1-én premier. Ennyi, se több, se kevesebb. A Viasat honlapján tegnapig a második évad ismétlése volt bepromózva, erre ma jött a közlemény, hogy ja, két best of adással indul a harmadik etap. Lesz volt villalakó, Playmate, de persze az Ádám keresi Évát című pucér párskeresőből is feltűnik majd. 

Én a villalakóra Dennist és Fannikát tenném, de régebbi harcosok közül is akad pár izmos karakter. Pl. egy VV Simon 0,062 másodperc alatt kiakasztani bárkit. Ádám keresi Évát illetően én Krisztiánra szavaznék, valamint az utolsó "beköltözőt", Lúciát mondanám. De szeptember közepén sokkal okosabbak leszünk.

clp_eszbontok_s3_torok_02.jpg

 

Ha van isten, akkor lesz megint Győzike Show

2016. augusztus 23. - Chat Géza

Ha nem is az első, de a legjobb, legkiforrottabb scripted reality volt. Ha dettó ugyanazt hozná, mint anno, 10 évvel ezelőtt, akkor meglenne minden idők kontentje. Nem csak Győzike miatt volt jó, a folyamatos rikácsolások miatt, hanem az olyan üde színfoltok miatt, mint Zolika és Zsolti.

Ennél jobb 7 perc 53 másodperc nincs a világon.

Minden túlzás nélkül.

Hát hol hallott még ilyet, hogy:

- Fölhívsz Pestre, oszt itt hagyol a szarba?

- Zolika, há' ki vannak táblázva az uccák!

- Ki vannak táblázva... Há' mi vagyok én, látnok?

- jó, hol vagy most pontosan

- úton - úton, úton, de vicces vagy more, há' gondoltam, hogy nem a levegőben vagy.

A feltámasztott Győzike Show sztorija onnan indult, hogy a mindig jól értesült Blikk "megtadta", hogy az RTL levédette a Győzike Show-t, aztán a 24.hu-nak olyat mondott Gáspár Győző, hogy még nem keresték meg, de ha jönne egy telefon az RTL-től, akkor azonnal felvenné és igent mondana a műsorra. Ugyanígy Evelein is, aki az egész család nevében nyilatkozott. Most meg ott tartunk, hogy Győzi konkrétan kimondta, hogy lesz Győzike Show, 18 részre írtak alá, 40 millát kapott érte, aminek a felét jótékony célra adományozta.

Akkor ezt készpénznek vehetjük. Már csak abban kell bízni, hogy a Gáspár család élete még mindig annyira szórakoztató vagy szórakoztatóra és csak kicsit kamu szagúra megírható, mint 10 éve, mert azért jogos lehet a félelem, hogy Győző testépítéshez való hozzáállása kicsit más irányba viszi a kontentet, de ha ettől nem torzultak azok a szerethető személyiségjegyei, ami miatt 2 millió háztartásban ez a műsor ment, akkor pánikra semmi ok.

SZOMRÚ UPDATE :(((

Most már official: nincs isten.

A faszpörgetés lesz 2016 jegesvödör-kihívása

2016. augusztus 23. - Chat Géza

A Való Világ powered by Big Bráder kísérőműsorának egyik műsorvezetője, Aurelio egy online promó kedvéért is büszkén megcsinálta azt, amit amúgy már megcsinált a villában is, azaz helikopterezett egyet. Nincs ezzel semmi baj, sőt, most ennek hála megtörténhet 

MINDEN IDŐK FASZMÉREGETÉSE!

Akinek van kedve és felgőzölve túlérett cukkíni nagyságúra duzzadó húsfasza, az vegye videóra és küldje el a megfelelő helyre.

UPDATE: Az eredeti videót közben valami rejtélyes oknál fogva törölték az rtl oldaláról. De ezzel a lentivel semmi gond nem volt... A korábban belinkelt videóban az volt, hogy Aurelio egy laptopon nézte a castingon kerázó csajokat. Meg is jegyezte, hogy "Dejo poppolód van, istenem!" A videó végén pedig táncba hívta az egész országot egy hazai helikopterező bajnokságra. Próbálom szó szerint idézni.

"Itt az idő, gyerekek! Két és fél éve senki nem volt, aki jobb, nagyobb, szebb szacsuréliót tudott volna mutatni. Most megmutathatjátok, hogy mitek van. Szóljatok az öcsédnek, bátyádnak, húgodnak..., hogy vegyék fel, fényképezzék le, stb..."

Ez a szólj a húgodnak, hogy fotózza le a farkad egy kicsit meredek, de ne ragadjunk le itt. Ez a felhívás azt jelenti, hogy még nincs meg a beköltözők végleges listája? Kell még egy-két magamutogató prosztó ember a castingba? Az para, mert szombaton beköltözés, ugye.

süti beállítások módosítása