kisképernyő vs nagyvászon

Lady Stonehart így térhet vissza a Trónok harcába

2016. június 03. - Chat Géza

A rajongóknak volt már egy elmélete Hodorral kapcsolatban, aztán Sansa állítólagos terhessége is tett egy tiszteletkört a neten, de ez most új. Aki olvasta a könyveket az tudja, hogy Catelyn Stark meghalt, de a Citrom lovagék csapatában mozgó vörös pap feltámasztotta. 

catelyn-stark-1280-1-_full.jpg

Mivel a hatodik évad amúgy és szép számmal hozott be új embereket a sorozatba, ezért egyáltalán nem lenne nagy truváj, ha egyszer csak az elmetélt torkú Lady Stark egyszer csak megjelenne valahol. De ennél sokkal izgalmasabb elmélet került elő. Mivel Arya úgy döntött, hogy lófaszt lesz ő egy senki, és már azt a fogpiszkálónak beillő kardocskáját is magához vette, ezért simán benne van a pakliban megöli az ezerarcú istent szolgálú manust meg azt a kiscsajt és magára ölti Catelyn arcát.

Ezt a bátor állítást Maisie Williams is alátámasztotta. Na persze nem ilyen egyértelműen. Egy műsorban hangzott el, hogy az előzetesben sokkal többször látható Arya, mint ahogy azt hinnénk. Tehát így vagy úgy, de több ember arcát is felveszi majd. Jelen állás szerint erre még négy rész áll rendelkezésére. A 6. évad 8. részének címe: No One, azaz Senki. Márpedig Arya akart eddig a legnagyobb lenni a sorozatban, szóval sanszos, hogy ott fognak történni dógok.

Itt a Sharknado 4 előzetese

2016. június 02. - the watchman

Ami Vegasban történik, az Vegasban is marad. Kivéve, ha egy pusztító cápatornádó kezd el rossz tűzijáték módjára tombolni. No words needed, ahoy a művelt francia mondja. Ebben is szerepelni fog Hoff és Tara Ried. Pompás lesz.

süti beállítások módosítása