kisképernyő vs nagyvászon

Egy újabb Trónok harca teória: Sansa terhes

2016. május 26. - Chat Géza

tumblr_o3qmgecmnm1ruwssto2_500.gif

Nagyon beindultak a rajongók. Múltkor már beleszaladtak a saját obszidián tőrükbe, amikor kitalálták, hogy Hodor 100 000 százalék, hogy warg, és azért zápult meg az agya, mert túl sokáig volt egy ló testében... Beszarás. Most azt találták ki, hogy Sansa bekapta a legyet, megkötött a gipsz, bennmaradt a lotty, amit Ramsay spriccelt belé.

Hogy mire alapozzák ezt az egészet?

  • Sansa azt mondta Kisujjnak, hogy legbelül most is érzi, hogy Ramsay mit művelt vele. (Tükörfordításban ez valahogy úgy nézne ki, hogy "Érzem a testemben...", de ez mennyire hülyén hangzik már.)
  • A Stark leány kifogásolta az Éjjeli Őrség kajáját. Mert a terhes nők nagyon érzékenyek az első időszakban, ugye.

Na és akkor szögezzük le gyorsan, hogy az első akár egy mezei metafora, egy költői túlzás vagy bármi irodalmi eszköz is lehet, mint egy verbális pozitív terhességi teszt, a második "tény" pedig úgy teljes, hogy a Falon még kórházi kosztnál, a menzás ebédnél, de még a 350 forintos gyrososnál is fosabb a kaja.

Lehet szavazni!

Film lesz egy újabb telefonos játékból

2016. május 25. - the watchman

Angry Birds, megvolt? OK. A Tetrisből thriller trilógia lesz? ALAP. Jön a Fruit Ninja? Hogy mi a retkes büdös lófasz van????

Bekungfúzza magát a mozikba a Fruit Ninja.

logo-fruit-ninja.jpg

És ez nem kamu. Egy élőszereplős családi matiné lesz. A főszerepben egy ninja, akinek bosszút kell állnia a gyümölcsökön. Az is lehet, hogy A Lego kaland rendezői fogják ezt is jegyezni.

Nagyon várós.

A könyvben nem ez fog történni Hodorral

2016. május 25. - the watchman

game-of-thrones-recap-hodor-dead-large_trans_lsgv7peg7gdnqmy1ypx7ohgtjfjs74myhny6w3gnbo8.jpg

Állítólag egy reddites arc valahogy beszélt George RR Martinnal. Szóval nem egy atombiztos forrásra épül ez a kis pletyka, de a Trónok harcával kapcsolatos elméleteket soha sem szabad készpénznek venni. Szóval az van, hogy Martin eléggé eszi a kefét, hogy nem a könyvből tudhatták meg a rajongók, hogy honnan ered a Hodor név, gyűlöli is magát, amiért ilyan lassan ír, de ez van. Ellenben nagyon úgy fest, hogy Hodorral nem ez fog történni. Nem a jeges tekintetű zombik elől menekülve fog egy ajtót tartani és meghalni. Valahogy máshogy kerül kontextusba a 

Hold the Door.

 

süti beállítások módosítása