kisképernyő vs nagyvászon

BREAKING! Alig ért véget, de máris forgatják az új Gyertek át szombat estét!

2016. január 15. - the watchman

gyertekatszombat2.jpg

  • Decemberben ért véget.
  • Hatalmas siker volt.
  • Mindenki imádta.
  • És már folytatják is.

Aki nagyon akar, az mehet nézőnek, amiért 1990 Ft-ot kell csak leszurkolni. Az első forgatási nap: február 2.

Ennyi. Ez A HÍR!

via: jegytrafik + face

Aranyeső a Discovery Channelen

2016. január 14. - the watchman

VÉGRE!!!

A Discovery Channel műsorán januárban az aranyé és Alaszkáé lesz a főszerep. Todd Hoffmann ismét nagyszabású célokat tűz ki az Aranyláz Alaszkában csapata elé, Az Alaszkai vadon gyermekei harmadik évadában a Brown család újabb viszontagságait ismerhetjük meg, az Aranyláz a Bering-tengeren ötödik évadának szereplői az egyre rövidülő téli bányász-időszak nehézségeivel szembesülnek.

Az arany témájához kötődő műsorok világszerte és Magyarországon is nagy sikerrel szerepelnek a Discovery Channel műsorán, és az arany és Alaszka gyakran összefonódnak a csatornán sorozataiban. Nem marad el ez az új évben sem: januárban több műsorban is a világ legkeresettebb nemesfémje és az egyik legzordabb éghajlatú területe kerül a középpontba. A hideg idő ellenére nem állhat le a munka, a szereplők élete állandó küzdelem az elemekkel, a műszaki hibákkal és személyes konfliktusokkal – a nehézségek pedig gyakran feszültséghez, családi rivalizáláshoz vagy akár katasztrófákhoz vezetnek.

Január 14-én dupla részes szezonnyitóval indul az Aranyláz Alaszkában hatodik évada a Discovery Channel műsorán. Todd Hoffmann ígéretes, aranyban gazdag földet talált, de a főnök által kitűzött célok elbizonytalanítják még a tapasztalt legénységet is. Ez az első alkalom, hogy három Hoffmann-generáció szerepel a sorozatban, ahogy a 16 éves Hunter is követi a családi hagyományokat. Az egyetlen dolog, ami Todd útjában állhat, a saját egója. Vajon sikerül e sakkban tartania a fiatal rivális Parker Schnabelt, vagy a szezon végére Hoffmann legénysége újra a padlóra kerül?  Parkernek az előző szezon nagyon jól sikerült, rengeteg aranyat bányászott, de ennek olyan ára volt, hogy az is kérdésessé vált, vajon csapata csatlakozik-e hozzá újra. Tony Beets, a „Viking” pedig egy 75 éves aranykotró gépet próbál üzembe helyezni, amelyet már harminc éve nem használtak.

Január 21-én este, az Aranyláz Alaszkában epizódjai után Az alaszkai vadon gyermekei harmadik évada következik. Újra találkozhatunk a Brown családdal – Billyvel, a feleségével, Amival, öt fiukkal és két lányukkal. Az előző évadban család végre letelepedett, felépítették és a nomád körülményekhez képest otthonossá varázsolták álmaik házát az alaszkai Chichagof szigetén. A beindított szállítmányozó üzlet is egyre sikeresebb. Lakhellyel és jövedelemmel a birtokukban itt az idő a Brown család részére, hogy a önellátó élet jövőjébe tekintsenek. Billy felismeri, hogy „Browntown” gyarapodásához több felelősséget kell gyermekeire bíznia a házkörüli munkálatokban és az állattartásban egyaránt.

Január 25-től az aranyévad másik népszerű sorozata, az Aranyláz a Bering-tengeren ötödik évada ismét képernyőre kerül. Az alaszkai Noméban télen egyre nagyobb az aranybányászokra nehezedő nyomás. Az elmúlt év káoszát követően új szabályozás lép életbe, amelynek következtében a bányász-időszak lényegesen lerövidült: egy hónap alatt kell profitot termelniük. Vajon milyen messzire tudnak menni a bányászok, mielőtt újabb katasztrófa éri őket?

A 27 éves Emily merész döntése, hogy létrehozza az első, csak nőkből álló aranybányász csapatot. Emellett újra egy párt alkotnak a nagy riválissal, Zeke Tenhoff-fal. Az éved nagy visszatérője Vernon Adkinson, aki a bányászat alatt egy kisebb vagyont elveszít, emellett pedig tanúi lehetünk a Kelly fiúk harcának, akik a Paddy Wagon kotrógép bevezetésén vitáznak Kris Kellyvel.

  • ARANYLÁZ ALASZKÁBAN – HATODIK ÉVAD - 2016. JANUÁR 14-ÉN 21:00 ÓRÁTÓL
  • AZ ALASZKAI VADON GYERMEKEI – HARMADIK ÉVAD - 2016. JANUÁR 21-ÉN 22:00 ÓRÁTÓL
  • ARANYLÁZ A BERING-TENGEREN – ÖTÖDIK ÉVAD - 2016 JANUÁR 25-ÉN 11:00 ÓRÁTÓL

Ebből a három a nyikhajból választják ki a fiatal Han Solót

2016. január 11. - the watchman

Először a Rogue One: Star Wars című filmben fog feltűnni az ifjú Soló. Ez a sci-fi a III. és IV. epizódot hivatott összekötni.

Nade!

han-solo-miles-teller-ansel-elgort-dave-franco.jpg

Itt van a három színész, akiből kiválasztják Hant. Egy a kérdés: Miles Teller, Ansel Elgort vagy Dave Franco lesz a befutó?

A külső alapján leginkább Miles Tellernek van Harrison Ford kinézete, és tőle kevésbé  borulnának ki a rajongók, mint a másik kettőtől. Mi Milesra voksolunk.

Tarantino olyan lesz, mint Adam Sandler

2016. január 11. - the watchman

u7rd8xteefbou.gif

Lehet isteníteni a neves rendezőt, de minek. Ha jobban megnézzük az Aljas nyolcast, akkor bizony egyértelműen lejön, hogy ez a film dettó ugyanaz, mint a Django elszabadul, csak télen. Semmi újdonság, semmi megújulás, semmi csavar. Tisztára, mint egy Adam Sandler-film.  Az egyetlen meglepetés az volt az Aljas nyolcasban, hogy

nem kameózott benne a Quentin Tarantino.

quentin_tarantino_django_unchained.jpg

Ezért tapsoljunk? Hát nem. 

Már megint ugyanaz a színészgárda

Ami Adam Sandlernek Rob Schneider, az Quentin Tarantinónak Samuel L. Jackson. Felesleges is ezt tovább részletezni.

giphy-1_1.gif

Ugyanaz a sztori

Ami Adam Sandlernek fingós vicc, az Quentin Tarantinónak szétloccsanó agyvelő és vérhányás. Ennyi.

giphy_1.gif

Túl sok már ez a ribancozás meg niggerezés. Persze, ha totemet akar emelni a rendező úr a western műfajnak, akkor persze nem lehet ennek erejét venni, addig kell rasszistáskodni és nőgyőlölni, amíg lehet. 

Az Aljas nyolcas egyetlen fordulata az lehetett volna, ha kiderül, hogy Michael Madsen tényleg egy pásztor, aki az anyjához megy karácsonyozni. De ez nem történt meg, ahogy egy adam Sandler film végkimenetele sem az, hogy a főhős megmarad ugyanannak a tapló, gyökérnek, hanem rendre megváltozik, ugye.

süti beállítások módosítása