kisképernyő vs nagyvászon

Egymást mosdatták a lányok A Farmban (18+)

2016. március 26. - the watchman

Ilyet még a Való Világ se nagyon produkált, pedig megfordult egy-két érdekes figura ott is. A szlovéniai hegyi levegő ezt hozta ki a győri vivienből: megmosdatta a biszex Cintit.

Nagy hiba, hogy nincs szöveg a videóhoz, mert biztos, hogy épületes beszélgetés zajlott. 

A nap átbaszását az rtl.hu nyerte

2016. március 23. - the watchman

Örömtánc közepette láttam A Farmot visszanézve, hogy van HD gomb. Rá is nyomtam, hogy ne holmi koszos SD felbontásban kelljen néznem a prémium kontentet, erre kiderült, hogy hát a lófaszt fogom én tűéles képen nézni, ahogy a lószarban dagonyáznak a parasztok... Ez csak egy felmérés, hogy van-e igény a HD-re.

kepernyofoto_2016-03-23_20_34_31.png

Mondjuk az elköszönő az vicces. Nevettem is. Ja nem.

 

Több száz pár jelentkezett a Viasat esküvős reality-jére

2016. március 23. - the watchman

Őrület!!!

Totalcar, Ádám keresi Évát és még ez is. A reality rajongók idén tavasszal fix, hogy mennybe mennek.

Sajtóértesülések szerint, ami a jól kiadott sajtóanyagot illeti: az idei évad sem lesz más, mint a többi. 

A szabályok változatlanok: minden egyes körben négy menyasszony száll ringbe, akik most sem kímélik egymást. A menyasszonyok részt vesznek egymás menyegzőin és maximum tíz- tíz ponttal jutalmazhatják az ételt, a ruhát, a helyszínt, és akár húsz pontot is adhatnak a hangulatra.  Ahogy az előző évadokban, ezúttal is minden héten két esküvőt láthatnak a nézők és a negyedik esküvő után derül ki, hogy ki utazhat el élete párjával egy külföldi nászútra.

DE!

Tovább

Nagyon kemény áprilisa lesz a Viasatnak

2016. március 23. - the watchman

Annyi saját gyártású műsor lesz, hogy beszarást. Az egyiknek már örvendeztünk, az a Totalcar, az oké. A De jön még két reality is.

Az Ádám keresi Évát és Négy esküvő fog keményen odaverni a trashreality-t habzsoló nézőknek.

 

Nézzük az elsőt, ami még annál is sokkal jobban hangzik, mintha feltámasztották volna az én személyes kedvencemet, a magyar Jersey Shore-t, az Aranypartot, a műsort, ami olyan aranyköpéseket hozott, mint a "Dolgozzanak a szegények." Az Ádám keresi Évát lényege annyi, hogy egy szál lőcsben és csöcsben kell ismerkedniük a játékosoknak. De van egy gigacsavar a történetben, hisz a pőreség önmagában kevés.

...a „Szerelem szigetére” már csak azok a párok juthatnak el, akik között valóban izzik a szerelem szikrája. Az ott eltöltött 24 óra múltán – immár felöltözve – el kell dönteniük, hogy Ádám és Éva együtt folytatja-e tovább, vagy az édenkerti, csupasz randevú csak egy rendhagyó emlék marad.

Már most kibaszottul zseniális. 

Ádám keresi Évát – április 25-től hétfőnként 22 órától, cenzúra nélkül a VIASAT3 műsorán!

(Máról minden este imádkozom, hogy ez a műsor végre kitörölje a fejemből az azonos című Zanzibár dalt.)

süti beállítások módosítása