kisképernyő vs nagyvászon

Minden idők művésze beszólt a Hungary's got Talent zsűrijének

2015. november 01. - the watchman

kepernyofoto_2015-11-01_9_15_35.png

Enegem mindig jobban érdekeltek a tehetségkutatók azon szakaszai, amikor a nettó idióták próbálkoznak és járatják le magukat önként és dalolva. Azért mert a jól megszerkesztett élő adásos drámázások még annyi hitelességet se tartlmaznak, mint ezek a részek. Meg mert az élő adásba rendre csak jó táncosok, énekesek és hasonló figurák jutnak be, ami számomra nem fedi le a szombat esti műsorsávba szánt szórakoztatás fogalmát. Sajnálom. Ezért nézem csak a selejtezőket, ezért imádom MÉG a Hungary's got Talentet.

Tovább

Olyan nevek jönnek a Comedy Centralra, hogy beszarás

2015. október 29. - the watchman

Eddig sem a legalja celebekből építkezett a Készhelyzet, hisz Kulka is tiszteletét tette már a műsorban, aki azért közel sem mondható trash arcnak. Most meg olyanok csatlakoznak a sajátgyártású improvizációs műsorba, mint

  • Stohl András
  • Thuróczy Szabolcs
  • Balsai Móni
  • Fluor Tomi
  • és még sokan mások.

Készhelyzet a Comedy Centralon minden hétfőn 21:30-tól.

Nagy Alekosszal és VV Évával dobja le a kontentatomot a TV2

2015. október 28. - the watchman

12193276_883835915045935_2344492173966655392_n.jpg

A kissé elatyátlanodott TV2 csoport egyik csatornája, a Super TV2 november 1-jén, mikor máskor, halottak napja vagy mindenszentek estéje után (szép magyarosan) premierelteti az Édes Élet második etapját. Jó ütemben kell belépni, ezt megtanították anno a Dózsa pályán, amikor épp a nem a templomkertbe jártam Napal Death-et hallgatni foci edzés helyett, de hogy ennyire kéz a kézben járjon az ünnep és a programing, talán a dec. 24. és a Bonyó karácsonyig, Reszkessetek betörők óta nem volt ekkora iskolapélda, mint most. Kijár a süveglengetés. 

Tovább

Emberek! Mindenki dobjon el mindent és mondja le a csütörtök esti programját, mert most Pumped Gabó lesz az Észbontókban!

2015. október 27. - the watchman

Ennyikeh, ahogy azt a művelt francia mondja. Pácz, azaz VV Viki posztolta az alábbi képet, amiből nyilván nem derül ki, hogy Pumped Gabó fog benne irgalmatlan nagy tufaságokat mondani, de a képalából már annál inkább.

11221640_1047842875236267_3779528063460043817_n.jpg

ÉSZBONTOK!!! smile emoticon csütörtökön Viasat3!!! Kinézi ? Èn nagyon imádtam smile emoticon! Alig várom a részeket!!!:-) most csütörtökön cukikkal lesz tele! #pumpedgaboészbonto 
#észbontok #iby #szabyest #vikinagyondolgozik#celebek
 

Egyenes háttal a rökamién ülve fordítsuk fejünket csütörtök este a Viasat3 felé és ámuljunk a mindent elnyelő, két lábun járó fekete lyukakon.
fotó: facebook, de linkelve van, ha a képre kattintunk

ÉSZBONTOK!!! :-) csütörtökön Viasat3!!! Kinézi ? Èn nagyon imádtam :-)! Alig várom a részeket!!!:-) most csütörtökön...

Posted by Viktória Pácz on Tuesday, 27 October 2015

Minden, amit az Aranyéletről tudni érdemes

2015. október 27. - the watchman

Hamarosan, sőt, mindjárt, de egész pontosan november 8-án jön az Aranyélet premierje. Nem kicsi, akár azt is mondhatnánk, hogy nagy, már-már hova tovább példátlan mértékű médiakampány ágyaz meg a sorozatnak, aminek el kell feledtetnie a Társasjáték második évadát. Teljes izgalmi állapotban várjuk az HBO Magyarország sorozatát, amivel a belengetett széles nézőközönségokán egy kisebb nézettségnapalmot dobhatnak az RTL-TV2 homokózóba. Na ezért szedtük össze, hogy miért érdemes november 8-ig vágni a centit. Plakát- és karakterorgia. 

Tovább

Nem ettől a Sherlocktól fog Sir Arthur Conan Doyle a sírjában forogni

2015. október 26. - the watchman

A modern kori nyomozós lendületet jó tempóban megtörő sorozat most akkora színt visz a szériába, hogy a Baker Street 221/B fala adja a másikat. Aki eddig nem szeretett bele teljesen a hódfejű Benedict Sherlockjába, az most pótolhatja ezt az alantas emberi hiányosságát, mert decemberben csak ez lesz a beszédtéma a trú sorozatbuzik gittegyletében, az fix.

 

süti beállítások módosítása