kisképernyő vs nagyvászon

Ön mit tenne, ha véletlenül az Öné lenne a TV2?

2015. október 16. - the watchman

simi-andy.gif

Mivel most a csapból is ez folyik, és nálam jóval okosabb, tapasztaltabb, témában jártasabb emberek úgyis megírják ennek az Andy-Simicska tengely minden deficitét, hozamát, lehetséges végkimenetelét, beleértve az esetlegesen szopóágra kerülő emberek listájának részletezésével, így most ebbe nem is mennék bele, mert minek.

De mivel úgy tűnik, hogy nagyjából boldog, boldogtalan megveheti a TV2-t, ezért nyugodtan eljátszhatunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha a mi nevünk lenne az atyaúristen által is hitelesített adásvételi szerződésen. Én megcsinálnám faszán az Aranypart 2-t.

És Ön mit csinálna?

 Ha bejött a kontent, akkor dobj egy lájkot!

 

 

A kép az ivassalkapcsolatosproblemak.tumblr.com oldalról való. Adásvételi nincs, simán leloptam, de azért rálinkeltem a képre. Az ügyben lehet, hogy hosszas jogi procedúrák várhatók. Addig is a kép 100%-os tulajdonrészét az ivassalkapcsolatosproblemak.tumblr.com üzemeltetője birtokolja. Bárki is legyen az.

Eddig még csak tehetségtelenkutató a Hungary's Got Talent

2015. október 13. - the watchman

hgot.jpg

Simon Covell fejéből kipattant műsor itthon is megvetette a lábát. Szombaton berobbant, de inkább csak bepukkant az éterbe a SHOW, ami egy szebb, jobb, igényesebb Csillag Születik, bár a sajtóosztály tuti azon van, hogy ez a megnevezés ne így rögződjön a fejekben. Mind a kettő tehetségkutatónak van hazudva, pedig egy a lényeg, hogy szórakoztasson, na meg az, hogy a nézettségháborúban legyalulja a konkurenciát. A Hungary's Got Talent a jól bevált receptből főz, így nem is kérdés, hogy mekkora kontentaranybányán csücsül megint az RTL. De mitől is ennyire jó ez a műsor? Hát attól, hogy az egész egy nagy vicc, nincs benne az a mesterkélt dráma, ami rendre elrontja az ilyen őszintének szánt, tehetségkutatók képét.

Tovább

Atya-gatya! Scherer Péter ma lesmárol egy nőt, az fix!!!

2015. október 12. - the watchman

keszhelyzet_scherer.jpg

Scherer Péter, aki leginkább Pepeként lehet ismerős Mucsi "Kapa" Zoltán mellől, most a Comedy Central új műsorában fog parádézni. Ez az a műsor, amelyben profi, színpadot már látott hírességeket egy számukra ismeretlen helyzetbe löknek, ahol az avatott színészek által felvázolt szitut kell továbbgörgetniük. Ez így rém bonyolultan hangzik, pedig csak arról szól, hogy egy kész darabban impróznak a sztárok. Na, Scherer Péter úgy vágja ki magát a ráerőszakolt szerepkörből, hogy lesmárol mindenkit, akit csak tud. Ahogy mondani szokás: ez jó mulatság, férfi munka.

 

„Egy színész számára olyan ez, mintha adrenalin és endorfin keveredne a vérében, egy kis energiaitallal felöntve” – mondta Scherer Péter, miután megtapasztalta, hogy milyen érzés, amikor Készhelyzetbe hozzák az embert. A Comedy Central saját gyártású műsorában a meghívott neves vendégeknek egy számukra teljesen váratlan, idegen helyzetben kell helytállniuk: kizárólag rajtuk múlik, hogy miként másznak ki a slamasztikából. A szituációkat az improvizációs szakértők, a Grund Színház színészei segítségével állítják fel. Az első adásban Scherer Péter nem pepecselt sokat: úgy vágta ki magát a vészhelyzetből, hogy kapásból végigcsókolta a színpadon fellelhető összes hölgyet.

Tovább
süti beállítások módosítása