kisképernyő vs nagyvászon

Az AXN ledobta az őszi premierbombát

2015. szeptember 27. - the watchman

  • Az amerikai premier után egy kis csúszással, de novemberben jön a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? 2. évada. 
  • A Crossing Lines 3. évada is megérkezik, ahogy illik. Az új esetek és a brilliáns túsztárgyalóként parádézó Dr. Kovac, azaz Kovács doktor a Vészhelyzetből október 14-től 21:00-kor lesz látható az AXN műsorán.
  • Sherlock és Watson 3. évad premier október 27-én 22:00-kor az AXN-en
  • NCIS: Los Angeles 6. évad premier november 5-én az AXN-en.
  • Scorpion 1. évad premier november 9. AXN
  • Robert Rodriguez hirtelen indított csatornájára gyártott sorozata itthon is megkapja a folytatást. Novemberben jön az Alkonyattól pirkadatig 2. évada. Ezt viszont az AXN Blacken kell majd keresni.
  • Egyszer meg majd jön a CSI: Cyber helyszínelők is. Ebben Patricia Arquette és James Van Der Beek a két a húzónév. Ejha.

A Vikingek legbrutálisabb jelenetei

2015. szeptember 27. - the watchman

A barbár északi nép élethű történetét bemutató sorozat az ismert viking temetésen túl jó pár véres jelenetet is bemutatott. Nem finomkodtak a pataknyi művérrel, hogy kellően sokkolják a nézőket. És itt nem csak a sima csatámezőkön ejtett sebekre kell gondolni. Ott van Borg Jarl teátrális kivégzése, meg Sigvard Jarl brutális legyilkolása, Athelstan keresztre feszítése, egy random rabszolga lány torkának az elmetszése és Haraldson Jarl legyakása egy vérre menő ki-ki harcban.

Vagy a harmadik évadban bemutatott véráldozat.

vikings-17-most-brutal-moments_bull-sacrifice.jpg

Akinek bejön az ilyen, az a Viasat6-on keresse a Vikingeket! MEGÉRI.

Nem mind hazugság, ami a tévében megy

2015. szeptember 25. - the watchman

uktv-jamie-dornan-the-fall-1.jpg

A rendőrségi aktákban olvasható esetek néha sokkal dermesztőbb történetekkel sokkolnak, mint az írói fantázia által megszületett elbeszélések. Ahogy a House különösen fura eseteit, úgy a Hajsza című sorozat fordulatait, negatív főhősét is a valóság ihlette. A szériát jegyző forgatókönyvíró, Alan Cubitt a hírhedt amerikai sorozatgyilkos, Dennis Rader személyiségét, cselekedeteit tanulmányozta, mert olyan figurát képzelt el a sorozat főgonoszaként, mint amilyen ő volt a külvilág szemében: boldog családapa, felelősségteljes, dolgozó férj és aktív közösségi életet élő férfi. De vajon ki is volt igazából Rader?

Tovább
süti beállítások módosítása