kisképernyő vs nagyvászon

Egysoros Hírek

2015. szeptember 20. - the watchman
  • Ez egy ilyen rendszeresen jelentkező rovat lesz, amiben a különösebb okfejtést nem igénylő hírmorzsák lesznek beszórva.
  • Ez az első.
  • Amanda Seyfrieddel bővül a Twin Peaks stábja. Azt persze nem tudni, hogy kit fog alakítani, mert a Showtime hétpecsétes titokként kezeli ezt az ügyet, de annyi zicher, hogy nem egy egyszeri beugrásról van szó, visszatérő karakter lesz a sorozatban. Hip-Hip-Hurrá!

15080108-mmmain.jpg

A színészek kedvenc jelenetei a Vikingek 3. évadából

2015. szeptember 19. - the watchman

Akcentus nélkül mesélnek az északi nép történetét némi fikcióval feltupírozó sorozat színészei. Valakinek egy szimpla dialóg a kedvence, valaki másnak meg egy kocsmai bunyó égett bele az agyába. De persze a büdös halfejekkel "díszített" asztalon való vad szex is bekerült a favorit jelenetek közé.

A Vikingek harmadik évadának legújabb részei szombatonként 21:00-tól a Viasat6 műsorán.

Balázs új műsora olyan, mint egy közepesen fos bor, szódával elmegy

2015. szeptember 14. - the watchman

gyertek.jpg

Nem tudtam eldönteni, hogy a Gyertek át szombat este! egy végtelenül kellemetlen, kényszeresen jópofiskodó esti kis limonádé vagy egy jól működő panelekből összetákolt, de a kötőanyagot azért csak-csak kispóroló műsor, aminek egyetlen baja az, hogy Magyarországon még nem volt ilyen, így akarva akaratlanul is, de a külföldi mércével állítjuk szembe. Nem van ez így jól, kérem!

A Gyertek át szombat este! címében már van egy apró, de bújtatott erőszakoskodás, amikor egy haverod áthív, de neked nincs kedved menni, de nem adja fel, már-már kényszerít, mire te megadod magad, megjelensz, megiszol egy-két jaffát, közben mosolyogsz a hülye poénokon, megpróbálsz nem túl látványosan unatkozni, aztán idő előtt lelépsz, amit mindenki nagyon sajnál... Természetesen. Ez a műsorban is megvan, hogy nézőként tudjuk, tudom, hogy Balázs, Geszti, FLuor, Dombi és Kiss Ramóna nem nagyon mozog együtt, ha nem hajigálnak az arcukba egy talicskányi lóvét. De oké, ez egy műsor, elhiszem, sőt, még a kényszeres arcoskodást és az előre megírt poénokat is benyelem, mert annyira azért nem gáz egyik sem, nem zökkentenek ki a megteremtett alaphangulatból. Viszont 

kicsit se spontán.

 

Egy Az Ország Legvadabb Házibulijának nevezett műsornak azért ennél többet kell villantania. És ez megint a szereplőkön múlik, hogy ők mit vállalnak be. A bajok meg itt gyökereznek, hogy a kitermelt celebvilág rém unalmas és nem vállal semmi olyat, ami akár egy kicsit is izgalmasabbá teheti az ő személyiségüket. Csak az önfényezés megy, hogy mindenki mekkora fasza gyerek. Pedig lehet ezt csinálni ésszerű keretek között is.

Ami kint Jimmy Fallon és Tonight show, az nálunk Balázs - Vundersőn és Zuperszexi meg Kasza Tibi Kasza c. műsora. Előbbi sem lett átütő siker, de a másik is csak azért kapta meg a második évadot, mert a TV2 nem akarta egyből elkapálni majd lepisálni a saját "gyermekét".

A semmiből egy új, szombat este főműsoridős formátummal jelentkezni elég nagy tökösséget igényel, ami az RTL részéről adva van. Múltkor bedobták a Vigyél el!-t, ami úgy hiányzott már, mint a menekülteknek László Petra. Az említett szerelemdoktoros párkeresősdi már csak azért sem annyira forró talaj, mert civilekről szól, akik nem köszönnek vissza a sajtóból, nem hallani róluk ezt-azt. A Gyertek át szombat este! viszont az alapból rommá használt celebek miatt már ott áll a domb tetején a szopórolleren, csak egy kis lökés hiányzik neki, mert lássuk be: egyelőre nem túl izgi a Velvet címlapjáról lemászó sztárokat (plusz két utcáról berángatott civilt) kicsit túlgondolt Activity közben nézni. Mondjuk még így is klasszisokkal jobb, szervezettebb, feszesebb, izgalmasabb wannabe celebszívatás, mint az Ezek megőrültek!, mert míg az előbbi egy hazai szinten teljesen vállalható és fogyasztható, igényes műsor, addig az utóbbi annyira olcsó, vontatott, bazári ökörködés, hogy még egy városi tévén is szégyen lenne leadni, nem egy országos csatornán.

Ha szombat este nincs más dolga, akkor pont jó kikapcsolódás, de ezért azért felesleges lemondani egy tisztes lealjasodást. Bár a mikor a sztárok kicsit elkapatták magukat és így vagy úgy, de beszóltak Rogánnak, Torgyánnak, akkor azt mondtam, hogy na ez már valami olyasmi, ami tényleg megtörténik egy laza házibulin. És a szerkesztők se vágták ki. Ilyen életszerű egysorosok kellene még! A fene se tudja... Ha 10-es hangerőn ez megy a kocsmában, ahol éppen iszunk, akkor lehet, hogy érdemes egy kicsit szüneteltetni az emberi kommunikációt és erre a műsorra figyelni.

süti beállítások módosítása