kisképernyő vs nagyvászon

Megvan a TV2 titkos fegyvere

2015. július 11. - the watchman

Végre egy jó húzás: RTL klubosodik a TV2. Mivel az RTL csoport durván egyeduralkodó a tévécsatornák között, így a gigászok csatájának se, de még egymás konkurenciájának se lehet nagyon nevezni a már említett két kertévé végtelen cicaharcát. A TV2 egy kis minőségi trash műsorra tűzésével próbálta megtörni az átkot, de az ismert botrányok és hatalmas bénázások, de leginkább a téma idegensége és az off branding okozta az amúgy széles körben imádott produkció katasztrófáját. 

eva.jpg

Tovább

Még több ember, még több zombi, még több sikoly és vér

2015. július 11. - the watchman

Minden, ami hiányzott a The Walking Deadből, mondjuk a hisztérikus tömeg, na az most eljön a Fear The Walking Deadben. A trailer alapján egyértelműen érződik, hogy hiába volt már millió ehhez hasonló járványos katasztrófafilm, a készítők figyeltek, hogy a Vírus, a Z világháború, a 28 nappal később, a Fertőzés, a Legenda vagyok és más hasonló témájú filmekből csak a jól bevált elemeket vegyék át és hozzák össze a The Walking Dead hangulatával. Végre megtudhatjuk, hogy a zombikra való rácsodálkozás tömeges ereje mire is képes, hisz eddig csak Rick hitetlenkedését láthattuk eszkalálódni az első évad első részében.

Jennifer Lawrence tiszta dilis

2015. július 10. - the watchman

De tényleg, Akár a sztárok is emberek c. rovatba is elmehetne ez a Bravo magazinba, de nem lehet elmenni amellett, hogy J-Law mennyire cukin tolja a dilibiciklit. Hiába ő az egyik legismertebb hollywoodi sztár, még mindig gyermeki lelkesedéssel tud rajongani kedvenc színészeiért. Az megvan, amikor a  2013-as Oscar gála után Jack Nicholson odalépett hozzá és szabályosan sokkot kapott?  És az, amikor az egyik Comic Conon Jeff Bridges-szel hozta össze az élet? Vagy amikor nem tudott koncentrálni a saját interjújára, mert mögötte Damian Lewist faggatták, mire elspoilerezték neki, hogy a Homelandben Damian által játszott Nicholas Brody meghal a harmadik évad végén. Most nem kisebb legendába botlott bele a Comic Con színfalai mögött, mint Bill Murray-be. A nagy találkozásról készült is egy elég sokatmondó kép.

jlaw.jpeg

A Comedy Central fullba nyomja a kretént

2015. július 10. - the watchman

De a jó értelemben, ugyanis berendelt még két évadot a legjobb, legelvetemültebb, legabszurdabb vígjátéksorozatból, a Workaholicsból, ami három telemarketinges haver mindennapjairól szól. Akik füveznek és úgy nagy ívben szarnak a munkára, az életre a felelősségtudatra, etc. Kent Alterman, a csatorna saját gyártású műsorainak programmingolásáért felelős igazgatója jelentette be, hogy egyből két évadot, évadonként 10 részt akar látni a közeljövőben a Comedy műsorán. Tehát 2016 januárjában Blake Anderson, Adam Devine és Anders Holm újabb eszetlen faszságokkal fog jelentkezni.

work.jpg

Az amerikai tengerészgyalogosból lett al-kaida terrorista most milliárdosként éldegél

2015. július 09. - the watchman

Damian Lewis egy szégyentelenül gazdag fickót fog alakítani a Showtime új sorozatában. A feltehetőleg nem tisztességes úton szerzett pénzre pedig a kormány emberei, de leginkákk Paul Giamatti karaktere van nagyon ráizgulva. Kis összeesküvés-elmélet, kis nagyember vs kisember pisálóverseny, New York, dollár, hatalom... Mivel a 2015 legjobb újoncsorozatát már ráaggatták a Mr. Robotra, ezért a Billions már csak 2016 nagy üdvöskéje lehet. Meg amúgy is akkora volt/van belőve a premier. 

Már készül a James Bond-musical

2015. július 08. - the watchman

jb.jpg

A Slashfilm.com szerint valamikor 2017 vagy 2018 környékén már látható lesz a Broadway-en a 007-es ügynök világmegmentő kémkalandja(i). Eddig még nem lehet sokat tudni a készülő produkcióról, de annyi szent, hogy

  • a klasszikus nemezisek megmaradnak,
  • de azért lesznek újak is,
  • a műsor executive producere Merry Saltzman,
  • annak a Harry Saltzmannak a lánya, aki olyan James Bond-filmekben volt producer, mint a Dr. No, A Goldfinger, a Tűzgolyó, az Őfelsége titkosszolgálatában, az Élni és halni hagyni vagy Az aranypisztolyos férfi;
  • műsor címe egész egyszerűen csak annyi, hogy James Bond: The Musical,
  • amihez a forgatókönyvet Dave Clarke írja,
  • a zenét meg Jay Henry Weisz,
  • mindez szép és jó, de színészek egyelőre még nincsenek.

A színpadra vitt zenés Bond darabnak egyedi története lesz, amelyben több ősellenség is felbukkan majd, de új, eddig ismeretlen ellenségek is megnehezítik a dupla nullás ügynök életét. És persze a darabnak lesz egy saját Bond-lánya is. De, aki látott már valaha egy Bond-filmet is az tudja, a színpadon lesz még bőven valamilyen szerencsejáték és végtelen vodkamartinizás is.

süti beállítások módosítása