kisképernyő vs nagyvászon

A Barátok közt legjobb női

2015. július 04. - the watchman

A közel 17 éve futó sorozat rendületlenül tartja pozícióját. A ki tudja hányezer hányzázvalahányadik részzre is meg tud újulni. Na persze a forgatókönyvírók nem az itteni munkájuk miatt fognak a mennybe menni, de lássuk be, Berényi Mikit és Barta Zsoltot ilyen sokszor és ilyen változatosan akcióba hozni elég szép teljesítmény. Mindezt még a biznisz, a pénz, a sárm és nem utolsó sorban a szerelem is megfűszerezi. Az olyan 100%-ig maszkulin férfiak mellé, mint az őshomofób Hoffer Józsi is volt, olyan fullos nők kellene, akikre a tévé előtt punnyadó pocakos hapsiknak és perverz tinédzsereknek is kicsit feláll.

BEZZEG RÉGEN...

Konta Barbara, a Hoffer lány, Berényi Ákos nagy szerelme.

Tovább

A törvény sötét oldalával támadó filmekkel támad a Universal Channel

2015. július 03. - the watchman

Szombatonként ilyen témájú filmek fognak pörögni a csatornán. Lesz Hirtelen halál, amiben JCVD zúzza le az ellent, de Az éjszakai urai című filmet is láthatják a nézők, amiben Robert Duvall, Joaquin Phoenix és Mark Walberg parádézik. Futottak még kategóriába belecsúszott egy Carlitó útja és egy Füstölgő ászok 2. is, mely utóbbi röhejes hulagyalázása az első résznek, de inkább mindenki nézze meg és döntse el maga.

Carlito útja: A felemelkedés - Július 4. 21.00

Hirtelen halál - Július 11. 21.00

Az éjszaka urai - Július 18. 21.00

Füstölgő ászok 2: Bérgyilkosok bálja - Július 25. 21.00

Folytatódik a Hannibal az AXN-en

2015. július 03. - the watchman

Annak rendje és módja szerint, ahogy az eddigi két évad is lement, úgy jön a harmadik. Igaz Amerikában már lement pár rész, de lesz úgy, hogy párhuzamosan fog futni az évad. A lényeg, hogy augusztus 24-től szinkronosan nézhetjük a jó kannibál doktor felzabálja Európát.

hannibal.jpg

Az ember, aki szétfingta a saját interjúját

2015. július 03. - the watchman

Az ő neve Paul Rudd. Ez is egy szokásos, valamilyen film, történetesen A Hangya promózására összetrombitált interjú lett volna, ahol sablonos kérdésre csípőből jöttek volna a sablonos, de azért frappáns válaszok. De Paul farpofája közbeszólt. Jó, a bőr fotelben mocorogva imitálta a fingást, de ezt csúcsra járatva rommá trollkodta a saját interjúját.

Vegytiszta fotók a Ben Affleckes Batman v Supermanről

2015. július 03. - the watchman

Az eddigi előzetes és a Batman-gúnya alapján Zack Snyder nagyon odateszi magát, hogy feledtesse a rajongókkal a Nolan-trilógiát. Mindennek megerősítésére most itt van pár jól beállított kép, ami alapján tényleg nem kell félni attól, hogy Ben Affleck megpocsékolja a bőregér karakterét, ahogy azt korábban tette Daredevillel, mert ha csak a Batman: The Animated Seriesre gondolunk, akkor az ott megrajzolt, érett, felnőtt Bruce Wayne kiköpött mása a mi Gézánknak vagy fordítva. És a képek:

Garázsbandák és szobazenekarok csatája az RTLII-n

2015. július 02. - the watchman

Sallangmentesen ez lesz a Prtyzánok című zenés reality. Hétről hétre öt zenekar fog bemutatkozni és megmérettetni, blablabla. A sajtóközlemény kerülgeti a forró kását, de én leírom: ez bizony világpremier lesz, merthogy a műsor alapját a törökök már megcsinálták, de el nem készítették. De majd most az RTLII. Jó, ennyi erővel a Konyhafőnök is világpremier, de ne menjünk bele nyúlás vs. saját gyártás végtelen vitájába. Ősszel kerül adásba, jelentkezni itt lehet, az arcoskodó felhívó pedig itt olvasható. Műsorvezető: Party Nagy lajos.

parti.png

Csobot Adél is beszáll a szelfizésbe

2015. július 01. - the watchman

De nem úgy. Az énekesnőből lett wannabe műsorvezetőnő videóblogját az Origo csatornáin lehet majd követni. Az Adél világa címre hallgató vlog sminkelésről, divatról, egészséges életmódról és más hasonló csajos nyalánkságokról fog szólni. A YouTube-on magyar kislányok nagy sikerrel üzemeltetnek ilyen csatornákat, így kraft az van a dologban. Elsőként a Life Networkon kell majd keresni, de aztán július 1-től, azaz ettől a csodálatos mai naptól a life.hu felületén is rommá lehet kattintani.

Csobot adél egy igazi életvidám nő, aki mintha vigyorexen élne, így simán hihető, hogy a sajtóközleménybe foglalt szövege 100%-ban lefedi a rögvalóságot.

„Szeretek csaj lenni, és ezzel a kérdéssel foglalkozni. Szeretem a nőiesség jegyében élni a mindennapjaimat és még jobb, ha eközben másoknak is tudok segíteni. Nagyon boldog és izgatott lettem a lehetőségtől, de tudom, hogy ez a feladat nagy felelősséggel jár és be kell vallanom, sokkal komplexebb, mint azt eleinte gondoltam. Igyekszem hasznos praktikákat, ötletetket adni, de bízom benne, hogy mosolyt is tudok csalni az emberek arcára” – árulta el Adél.

Hát így. Ha fele olyan jó lesz, mint a szintén Origós Takács Nóra féle Hogyan legyek jó nő, akkor garantált a siker, lehet is locsolni az akciós pezsgőt a székház folyosóin.

süti beállítások módosítása