kisképernyő vs nagyvászon

A Scream tévésorozat első nyolc perce alapján

2015. június 28. - the watchman

nem szabad fordulatokat teli sztorira számítani, viszont felhívja a figyelmet a modernkori netes zaklatás, az online generáció zsigerből jövő aberráltságára. Nem vicc, késsel és 140 karakternyi tweettel is ki lehet nyírni valakit. 

Disclaimer: a hulye picsák ebben sorozatban se fogják sokáig húzni.

A Hangya lesz az eddigi legfontosabb Marvel-film

2015. június 26. - the watchman

Nem én mondom, hanem valami okos ember, akinek komolyabb köze is van a filmhez, mint nekem, mezei nézőnek. Ebben a filmben rohadt fontos lesz a megjelenő technika, amihez képest Tony Stark Jarvisa csak egy elavult házibarkács kis retro bizbasz. Aztán a kameózó szereplők is fontosak lesznek, de hova szaladjunk július 17-ig? Itt az új tévés spot. 

 

A Heroes Reborn még mindig a minek van? katagória győztese

2015. június 26. - the watchman

Hiába a gyerekkórussal énekeltetett Metallica örökzöld, a Nothing Alls Mathers a trailer alá, engem ezzel nem lehet megvenni. 2015 van, hónaljig gázolunk a szüperhősökben. Nincs olyan hónap, amikor ne lenne valami Marvel/DC tévés vagy mozis happening. Ezzel nincs is semmi baj, kellenek az agylazító popcornmozik, de azért nem kell túltolni a dolgot. A Heroes pedig túltolja. 2006-ban, Az induláskor még kuriózumnak számított ez a hétköznapi szuperhősök téma. Azt most hagyjuk, hogy az évadok múlásával mennyire rommá erőszakolták az eredeti történetet. Ma már van Daredevil, Flash, Arrow, S.H.I.E.L.D., Agent Carter és barátai, szóval akkor minek is kellene még a nyakunkra egy doktor Mohinder Suresh? A trú rajongók persze ráizgulhatnak a Heroes feltámsztására, de amíg ezt otthon, a négy fal között csinálják, addig engem nem zavar. Annyira nem, hogy be is linkelem a trailert.

 

A Masterminds lesz az amerikai Üvegtigris

2015. június 26. - the watchman

Zach Galifianakis, mint Csuja Imre, akinek van egy jó terve arról, hogy is megy egy svájci óramű pontossággal kivitelezett rablás. A Családi üzelmek (We are the Millers) egyik producere szállítja idén nyáron a dilit, amiben Zach Galifianakis egy fura frizurás született lúzer,

nf8n2.gif

akinek támad egy jó ötlete,

nf8q4.gif

amit persze csak kis nehézségek árán tud kivitelezni, magyarán balfaszoskodik,

nf8sb.gif

majd az álcázás nagymestereként indokolatlanul beöltözik nőnek, hogy a helyi Ázsia Centerben ne ismerjék fel,

nf8tl.gif

hogy végül aztán retek gazdagon, fáraóként élhessen,

nf8yy.gif

Owen Wilsonnak is jattolva a pénzből, aki egy aranykeretbe foglalt olajfestményt készíttet magáról, okosan,

nf8x5.gif

aztán felbéreli Jason Sudeikist, hogy öljön meg "valakit", mert egy jó komédiába is kell a gyilok,

nf92x.gif

plusz ez egy igaz történet, legalább annyira, mint a Paind and Gain, szóval miért is ne.

Itt a teljes videó. Főszerepben: Kristen Wiig, Owen Wilson, Jason Sudeikis és Zach Galifianakis. Magyar cím egyelőre nincs vagy marad a Masterminds, de premierdátum az van, ami augusztus 27.

Amikor azt hitted, hogy már mindent láttál, akkor jön az Australiens trailere

2015. június 26. - the watchman

Péntek van, ilyenkor már reggel is indokoltan szeméttel teleszórni az internetet. Jött is egy elég hardcore tévéfilm-előzetes, egyenesen Krokodil Dundee földjéről, a térdcsapkodós humor őshazájából, Ausztráliából. Ráadásul egy szóviccel tálalva.

Australiens, az UFO-k, akik USA helyett kivételesen a kenguruk földjét rombolják le. De miért? Hülye kérdésre, hülye válasz: miért ne. A hollywoodi filmek nagy koppintója, az Asylum azért gyárt jó zs-kategóriás filmeket, mert legalább annyira komolyan veszik magukat, mint a kasszarobbantó popcornmozik készítői, de az Australiens atyaúristenei még saját magukat is kiröhögik, amitől nagyon kellemetlen lesz az egész. Aki szeretne úgy szenvedni, mint Krisztus a Golgotán, annak itt a hiánypótló előzetes. 

A Zoo egy elég bejövős Greanpeace-agymosás lesz

2015. június 25. - the watchman

Kicsit szájbarágós, de végre valami eredeti sztori. Nem az van, hogy az állatok hirtelen valami csudálatos génkezelt Pedigreetől szuperintelligensek lesznek, csak annyi, hogy kommunikálnak egymással, de most a világuralomra törés érdekében egy kicsit proaktívabban, mint amúgy. Nem ezzel a sorozattal fogják felszámolni az idióta hobbivadászatokat a szafarikon, de talán felnyitja az emberek szemét, hogy a magunk átlag 175 cm-es átlag testmagasságával és őrlő fogakkal pakolt arcszerkezetünkkel amúgy nem annyira indokolt a tápláléklánc csúcsán páváskodni. De erről beszéljen majd a sorozat, mert aztán lehet, hogy egy atombombával simán becsicskítható minden hatalommániás állat. 

De vajon a csirkék is fellázadnak?

süti beállítások módosítása