kisképernyő vs nagyvászon

Milyen lesz majd Tiv Tivy, ha elfáradnak a poénjai? A "poénjai"?

2016. augusztus 29. - Chat Géza

Ez itt a Való Világ eddigi legfontosabb kérdése, nem az, hogy Somának sikerül-e fúróleckét adnia Zsófinak. A YouTube-on 900 ezres megtekintéssel bíró Tiv Tivy videók 3 percben még akár viccesek is tudnak lenni. A beköltöző műsorban is az látszott, hogy a srác csak a kamerának teszi az agyát, meg a műsorvezetőknek, akik szemmel láthatóan nem tudták, hogy ki is ez a gyerek. Oké, nem kell ismerni a beköltöző gyerekkori történeteit, nem kell a leendő VV Gipsz Jakab múltját betéve tudni, de ha már egy ilyen wannabe sztárt kell felkonferálni és dumálni vele, akkor ismerni kellene a folyamatosan puffogtatott frázisait, hogy lehessen azokra reflektálni, illetve az embert ki lehessen billenteni ebből a pózból. Ez nem volt meg szombaton, így Tiv Tivy egy nagyon kellemetlen szegmens hozott magával, mert senki sem értette a "poénjait". Ha egy bő 10 percben is ekkora üresjáratot csinált a műsorba a youtuber, akkor mi lesz itt a villában?

 

Tivy amúgy se sűrűn készít videókat. Pár hetente, ha kiad egy újabb anyagot, ami nem szól semmiről, csak arról, hogy az idő vagy nagyon flegma vagy eléggé Miami, továbbá a lába egy ostor, a bicepsze fehér arany és így tovább. Ezekhez jönnek még olyan nyelvújító szófordulatok, mint bolund Hulk-kar, utalva ezzel izmos kezére, de még sorolhatnánk. A beköltözéskor is látszott, hogy a "Mivaaaan negatíííív?!" mondása kicsit indokolatlan, ha csak úgy a semmibe kiabálja bele. A folyamatos tesózás, jófejkedés lehet az ő vesszőparipája, mert amúgy ezek a szlengek még jó, ha 4 napig húzzák, aztán már nem lesz lámpaoltásnál olyan, hogy

Na, szökött a villany, gyerekek. Tolok is egy bolond alvást.

Amit sem tapsvihar, de még elhaló kuncogás sem követett, csak a síri csönd.

Kérjük, támogassa adója 1 lájkjával az oldal működését!

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr2711658902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása