kisképernyő vs nagyvászon

Csöcsök, balett és dráma

2016. február 12. - the watchman

Nagyon röviden így lehetne összefoglalni a Kegyetlen tánc című sorozatot, de íme öt dolog, amiért érdemes nézni az HBO-n futó, de eredetileg Starzos sorozatot.

  • 1. Kevésbé művészi, de nagyon életszerű ábrázolást ad a balettról.

Ez persze csak feltételezés, hogy hűen ábrázolja a balett világát, mivel közöm nincs az egészhez, de a megvalósításon és az elmesélt történeten látszik, hogy a magukat elit művészeknek valló polyácák tényleg így viselkednek.

  • 2. A balett egy piszok nehéz életforma.

A táncosok alig esznek, folyton vigyázniuk kell a testükre, mert ha bármi történik, meghíznak vagy lesérülnek, akkor a karrierjüknek Sanyi. Tehát az életüknek is gatter, mert ezek az emberek richtig egy lapra, a táncra teszik fel az életüket, ami vagy bejön, vagy nem. Csak tehetség és/vagy faszszopás kérdése.

  • 3. Sarah Hay tánca.

  • 4. Az intro.

A legszebb és legjobb, amit valaha láttam.

  • 5. Sarah Hay.

Mikor, hol? Kedd, 21:00, HBO.

A bejegyzés trackback címe:

https://watchmen.blog.hu/api/trackback/id/tr608378098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása